Wouter Hoeffnagel - 13 maart 2024

Copaco Cloud verder als VMware Premier Partner bij Broadcom

Copaco Cloud behoudt de Premier Partner-status bij Broadcom. Copaco blijft de enige distributeur en cloud service provider die IT-partners, zoals MSP’s, exclusief ondersteunt in een Tier 2-model. Daarbij wordt elke datacenterstrategie ondersteund, of het nu gaat om public, private, on-premises of hybride oplossingen.

Copaco Cloud verder als VMware Premier Partner bij Broadcom image

Als VMware Cloud Foundation (VCF) provider werkten Copaco Cloud en VMware al langer nauw samen. De voortzetting van de samenwerking met Broadcom, garandeert een blijvende optimalisatie van de VCF-platformen van Copaco Cloud. Copaco Cloud biedt partners scherpe inkooptarieven en aantrekkelijke marges bij de verkoop aan klanten. De volledige provisioning en billing calculaties van Copaco VMware Cloud-diensten zijn geïntegreerd in het Copaco Cloud-platform. De recente veranderingen bij VMware door Broadcom hebben geen invloed op de geautomatiseerde processen die het beheer en de facturatie van VMware-omgevingen vereenvoudigen.

"De afgelopen jaren hebben we fors ingezet op de groei en ontwikkeling van onze VMware-propositie. We zijn er trots op dat VMware en Broadcom onze ambities hebben opgemerkt, en we onze samenwerking verder kunnen continueren en intensiveren middels het nieuwe Premier Partner-programma. Daarom blijven we de komende jaren onverminderd investeren in ons voor MSP's geoptimaliseerde platform," aldus Rick van den Hoogenhof, Manager Copaco Cloud.

Vertiv BW 27-05-2024 tm 10-06-2024 Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!