Witold Kepinski - 21 maart 2024

Microsoft Inspire: het volgende hoofdstuk heet Ignite

Het jaarlijkse Microsoft Inspire partner event is toe een volgende hoofdstuk zo meldt Microsoft op zijn website. Naar verluidt kunnen partners voortaan terecht op het Microsoft Ignite event dat dit jaar wordt gehouden in Chicago. Daarmee komt een eind aan het jaarlijkse grote Microsoft partner event Inspire dat jaren terug bekend stond als Microsoft Worldwide Partner Conference (WPC).

Microsoft Inspire: het volgende hoofdstuk heet Ignite image

Microsoft meldt in een blog: 'We ontwikkelen het evenement dat voorheen bekend stond als Microsoft Inspire. In juli starten we ons fiscale jaar samen met onze partners en onze Microsoft-verkopers door een digitale betrokkenheid te bieden om strategische prioriteiten, investeringen en belangrijke programmawijzigingen te delen. We kijken ernaar uit om binnenkort meer details te delen.

Met deze verandering verwelkomen we ook partners bij Microsoft Ignite voor een persoonlijke ervaring in november om de nieuwste Microsoft-innovaties te zien, te netwerken en de winnaars van de Partner of the Year Award te vieren.'

Microsoft Ignite vindt plaats in Chicago tussen van 18 tot en met 22 november 2024. Het event is ook online te volgen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!