Witold Kepinski - 25 maart 2024

Check Point Software Technologies gebruikt NVIDIA innovaties

Check Point Software Technologies, aanbieder van cloud-gebaseerde cyberbeveiligingsplatformen, kondigt een samenwerking aan met NVIDIA om de beveiliging van AI-cloudinfrastructuur te verbeteren.

Check Point Software Technologies gebruikt NVIDIA innovaties image

De integratie met NVIDIA DPU's in de nieuwe Check Point AI Cloud Protect-oplossing helpt bedreigingen voorkomen op zowel netwerk- als hostniveau.

Check Point wil security uitdagingen samen met NVIDIA aanpakken door inzichten in beveiliging op netwerk- en hostniveau te integreren en zo een allesomvattende oplossing te bieden die AI-infrastructuren beschermt tegen zowel conventionele als nieuwe cyberbedreigingen. Deze geïntegreerde aanpak helpt ervoor te zorgen dat het beveiligingssysteem op de hoogte is van netwerkactiviteiten en processen op hostniveau, wat cruciaal is om de toekomst van AI veilig te stellen.

“Nu AI steeds algemener wordt, wordt het beveiligen van AI-clouds van het grootste belang", zegt Yael Shenhav, Vice President Networking Products bij NVIDIA. "NVIDIA BlueField 3 stelt innovators zoals Check Point in staat om robuuste cyberverdedigingsmaatregelen aan te bieden om AI-cloud datacenters te beveiligen en tegelijkertijd te zorgen voor topprestaties op het gebied van AI."
Als antwoord op deze uitdagingen biedt AI Cloud Protect een strategische oplossing die tegemoetkomt aan de dynamische beveiligingsvereisten van het AI-tijdperk. Ontworpen voor eenvoudige implementatie en aanpasbaarheid, biedt het out-of-the-box beveiliging zonder de AI-prestaties te beïnvloeden. AI Cloud Protect is ontworpen met het oog op moeiteloze integratie en schaalbaarheid en biedt een robuust schild tegen geavanceerde cyberbedreigingen. Met de NVIDIA BlueField 3 DPU, die een nieuwe klasse van AI cloud datacenters aandrijft, en het NVIDIA DOCA softwareframework, is AI Cloud Protect gecreëerd om naadloos te integreren in NVIDIA's AI ecosystemen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!