Wouter Hoeffnagel - 10 april 2024

DSD Europe neemt hot cloud storage van Wasabi op in portfolio

DSD Europe neemt de hot cloud storage-oplossingen van Wasabi Technologies op in haar cloudaanbod. Deze dienst biedt klanten een one-size-fits-all cloudopslag-oplossing. Wasabi is al een aantal jaar beschikbaar bij dochteronderneming CloudLand. Nu DSD en CloudLand zijn geïntegreerd hebben ook DSD-partners toegang tot deze opslagdienst.

DSD Europe neemt hot cloud storage van Wasabi op in portfolio image

Met Wasabi hot cloud storage kunnen gebruikers een onbeperkte hoeveelheid gegevens opslaan in een schaalbare cloud die met hun bedrijf meegroeit. De oplossing is gericht op MKB's en organisaties met voortdurend groeiende datasets. Wasabi hot cloud storage kost minder dan traditionele ‘koude’ opslagservices en is sneller dan traditionele frequent-toegang cloudopslag-diensten, meldt DSD. Met Wasabi wordt alle data gelijk behandeld en direct toegankelijk gemaakt, ongeacht of deze geclassificeerd worden als warm, koel of koud.

Integratie met S3-opslagbeheerapplicaties en -tools

Wasabi biedt een S3-compatibele interface die werkt met opslagapplicaties, gateways en andere platforms, waardoor alle bestaande S3-opslagbeheerapplicaties en -tools naadloos kunnen worden geïntegreerd met Wasabi.

"Als langdurige partner van CloudLand, heeft Wasabi al geruime tijd een belangrijke rol gespeeld in het CloudLand-aanbod. Met de recente integratie van DSD en CloudLand hebben nu ook DSD-partners toegang tot deze krachtige en kosteneffectieve cloudopslag-oplossing. Wasabi's eenvoud, snelheid en betaalbaarheid maken het een waardevolle toevoeging voor bedrijven van elke omvang, en we zijn verheugd om deze innovatieve technologie beschikbaar te stellen aan ons uitgebreide partner-netwerk.“, aldus Lex Fabistas, CEO van CloudLand en DSD Europe.

"We kijken uit naar een verdere samenwerking met DSD Europe om organisaties te voorzien van hoogwaardige en kosteneffectieve cloud storage van Wasabi", zegt Jon Howes, EMEA Vice President en General Manager van Wasabi Technologies. "Wasabi heeft een channel-first model in Europa en vertrouwt op de expertise van haar partners, zoals DSD, om Wasabi's best-in-class cloud storage te leveren aan gebruikers in de hele Benelux."

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Datacollectief BN 13-05-2024 tm 03-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!