Witold Kepinski - 19 april 2024

Accelerate with Confluent partner programma voor system integrators

Confluent, speler op het gebied van datastreaming, heeft Accelerate with Confluent aangekondigd, een programma voor systeemintegrators (SI's) dat prioriteit geeft aan uitmuntendheid in Confluent Professional Services om partners te empoweren om uitgebreide oplossingen voor datastreaming te leveren.

Accelerate with Confluent partner programma voor system integrators image

Bedrijven die willen floreren in de digitale wereld van vandaag hebben een modern platform voor bewegende gegevens nodig om uitstekende klantervaringen en naadloze bedrijfsactiviteiten te kunnen bieden. Apache Kafka is de industriestandaard geworden voor data in beweging en wordt gebruikt door meer dan 150.000 organisaties, waaronder meer dan 75% van de Fortune 500. 

Confluent zegt een echte cloud-native ervaring te bieden, waarbij Kafka wordt aangevuld met een holistische reeks zakelijke functies om ontketen de productiviteit van ontwikkelaars, werk efficiënt op schaal en voldoe aan architectonische vereisten. Aan de basis van het platform ligt een uptime SLA van 99,99% en committer-gedreven expertise, die sinds 2018 ondersteuning en diensten biedt met meer dan vijf miljoen technische uren aan technische ervaring. Dit gaat gepaard met de recente aankondiging van de algemene beschikbaarheid van Confluent Cloud voor Apache Flink , een volledig beheerde service voor Flink waarmee klanten gegevens in realtime kunnen verwerken en hoogwaardige, herbruikbare datastromen kunnen creëren. 

Met Confluent Cloud voor Apache Flink kunnen gebruikers streamingdatapijplijnen bouwen en Confluent kan worden geïntegreerd met toonaangevende leveranciers van vectordatabases om de ontwikkeling van cruciale generatieve AI-initiatieven te vereenvoudigen en te versnellen. Met Confluent kunnen klanten Kafka en Flink ervaren als een verenigd platform van ondernemingskwaliteit om gegevens in realtime te verbinden en te verwerken, waar dat nodig is.

Met Confluent kunnen klanten hun realtime datastreamingtraject in elke branche en gebruiksscenario versnellen, waardoor teams efficiënter kunnen werken en zich meer op productiviteit kunnen concentreren. 

Confluent SI-partners beschikken echter niet altijd over de middelen die ze nodig hebben om datastreaming naar hun applicaties en eindgebruikers te brengen zonder directe ondersteuning van Confluent. Zakelijke en technologische leiders bij deze bedrijven worden geconfronteerd met een breed scala aan uitdagingen bij het bouwen en op de markt brengen van nieuwe datastreamingmogelijkheden die hun klanten de beste ervaring bieden bij het werken met realtime data. Accelerate with Confluent moet meer soelaas bieden.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Datacollectief BN 13-05-2024 tm 03-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!