Witold Kepinski - 29 april 2024

HR2Share: HR-Community voor Praktische Tools en Know-how

Een nieuwe community speciaal voor HR-professionals is gelanceerd, bedacht door Jurriaan Graaff, een ervaren HR-specialist met een achtergrond bij diverse start- en scale-ups en grote corporates. Deze community richt zich op het aanbieden van praktische tools en essentiële know-how die vaak ontbreken in bestaande HR-communities.

HR2Share: HR-Community voor Praktische Tools en Know-how image

Jurriaan Graaff heeft door zijn uitgebreide ervaring in de HR-sector geconstateerd dat er een duidelijke behoefte bestaat aan een platform waar HR-professionals niet alleen kunnen netwerken en discussiëren, maar ook direct toegang hebben tot bruikbare hulpmiddelen zoals templates voor arbeidsovereenkomsten, performance reviews, en meer. "Er zijn veel communities die uitstekende netwerkmogelijkheden bieden, maar het gebrek aan praktische tools was een frustratie die ik en vele collega's ervoeren," zegt Graaff.

Deze nieuwe community is ontworpen om een brug te slaan tussen theorie en praktijk binnen de HR-wereld. Leden krijgen toegang tot een bibliotheek van resources, waaronder kant-en-klare documenten en richtlijnen die direct toepasbaar zijn in hun dagelijkse werkzaamheden. Deze bibliotheek wordt steeds verder uitgebreid, voor en door de community.

Jurriaan heeft de community niet alleen opgebouwd, maar samen met co-founder Daniel Maats (expert arbeidsrecht), Eva Meijer (expert talentontwikkeling) en Erik Swaving Dijkstra (tax lawyer).

Naast het aanbieden van content zal de community regelmatig workshops en seminars organiseren waar vooraanstaande HR-experts praktische inzichten delen over actuele onderwerpen zoals werknemerswelzijn, compensations & benefits en juridische veranderingen in arbeidsrecht.

Met de lancering van deze community hoopt Jurriaan Graaff een essentiële bijdrage te leveren aan de professionalisering van HR-praktijken binnen een breed scala aan organisaties

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V6

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!