Wouter Hoeffnagel - 02 mei 2024

Adam Tarbox is GM Northern & Eastern Europe bij Nutanix

Adam Tarbox (foto) gaat bij Nutanix aan de slag als General Manager, Northern & Eastern Europe. In zijn nieuwe rol bij Nutanix is Tarbox verantwoordelijk voor het commerciële succes van de regio Noord-Oost Europa.

Adam Tarbox is GM Northern & Eastern Europe bij Nutanix image

Tarbox was sinds 2021 Vice President of EMEA Channel Sales binnen Nutanix. Binnen deze rol speelde hij een belangrijke rol bij het leggen van het fundament voor Nutanix’ channelorganisatie in de EMEA-regio. Tarbox is al meer dan 20 jaar actief in de IT-industrie met verschillende leiderschapsposities in zowel sales als channel.

'Samenwerking is essentieel'

“Ik ben verheugd dat ik in mijn nieuwe rol binnen Nutanix een nog grotere rol kan spelen in de groei en het succes van de organisatie”, aldus Adam Tarbox, General Manager, Northern & Eastern Europe bij Nutanix. “In deze uitdagende markt is samenwerking essentieel. Ik kijk er naar uit om samen met partners en klanten in gesprek te gaan over hoe we hen kunnen voorzien in hun uitdagingen en kansen kunnen identificeren voor groei en het optimaliseren van de producten en dienstverlening van Nutanix.”

Sammy Zoghlami, Senior Vice President EMEA bij Nutanix: “Met de aanstelling van Adam tot General Manager, Northern & Eastern Europe hebben we een nieuwe stap gezet in het versterken van ons team in Europa. Zijn succesvolle achtergrond en betrokkenheid bij Nutanix en zijn ambitie om zichzelf en zijn team continu te verbeteren, maakt Adam tot een grote aanwinst voor de organisatie. Adam’s vermogen om samenwerkingen met distributeurs, resellers, system integrators, MSP’s, OEM’s en technologiepartners te benutten zal onze groei verder versnellen, waarbij Nutanix 100% van zijn activiteiten via het kanaal afhandelt. Ik kijk ernaar uit om met Adam samen te werken en onze visie te delen met partners en klanten om hen te helpen met hun uitdagingen tijdens hun reis naar de hybrid multicloud.”

Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V5

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!