Witold Kepinski - 06 mei 2024

Compasity en WeSeeDo slaan de handen ineen

Compasity en WeSeeDo hebben de handen ineen geslagen om een innovatieve aanvulling te integreren op gebied van planning en contact binnen verzuimsoftware.

Compasity en WeSeeDo slaan de handen ineen image

Artsen en medewerkers kunnen via de planningstool PlanIT van Compasity gemakkelijk afspraken plannen en daarbij ook beeldbellen als optie gebruiken dankzij de integratie van WeSeeDo. Op deze manier kunnen gebruikers niet alleen efficiënter plannen, maar ook efficiënter communiceren.

“De samenwerking met WeSeeDo binnen onze verzuimsoftware is een belangrijke stap in onze missie om innovatieve oplossingen te bieden voor efficiënte planning en directe communicatie. Met WeSeeDo integreren we niet alleen functionaliteit, maar versterken we ook de persoonlijke verbinding tussen artsen en medewerkers binnen onze verzuimsoftware”, aldus Paul Kanbier, directeur van Compasity.

De behoefte aan geïntegreerde communicatieoplossingen in verzuimsoftware neemt toe, vooral gezien de recente ontwikkelingen in de gezondheidszorg en arbeidsomstandigheden. Deze samenwerking tussen Compasity en WeSeeDo speelt precies in op deze actuele behoeften.

Gepersonaliseerd beeldbellen

“We zijn erg blij met de samenwerking met Compasity”, vertelt Iebele Otten, eigenaar bij WeSeeDo. “Het is inspirerend om te zien hoe we samen innovatieve oplossingen kunnen ontwikkelen die de planning en communicatie in de verzuimsector efficiënter en flexibeler maken. De voordelen van WeSeeDo, zoals 100% veiligheid, stabiele beeldbelverbindingen en gebruiksgemak, leiden tot een hogere succesfactor, omdat beeldbellen meer is dan alleen beeld opbouwen.”.

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!