Witold Kepinski - 07 mei 2024

Arrow levert Broadcom CloudHealth VMware toepassingen

Leverancier van wereldwijde technologieoplossingen Arrow heeft aangekondigd dat Broadcom het bedrijf heeft geselecteerd als de enige leverancier voor het CloudHealth van VMware-aanbod. CloudHealth is ontworpen om bedrijven te helpen financieel beheer en operaties (FinOps) in multi-cloud omgevingen effectief te vereenvoudigen.

Arrow levert Broadcom CloudHealth VMware toepassingen image

"Arrow is verheugd om voort te bouwen op onze strategische relatie met Broadcom door de exclusieve leverancier te worden van het CloudHealth-aanbod", zegt Eric Nowak, president van Global Enterprise Computing-oplossingen bij Arrow. “Onze uitgebreide kennis van de Broadcom- en VMware-technologieportfolio's en onze enorme ervaring in cloudlevering en beheerdiensten zullen bijdragen aan een soepele overgang voor partners en klanten die van het CloudHealth-aanbod gebruikmaken. We zijn enthousiast over de mogelijkheid om hen te helpen hun bedrijven verder te laten groeien en de extra voordelen van het werken met Arrow te ervaren."

Verkoop, marketing en technische ondersteuning

Arrow zal de verkoop, marketing en technische ondersteuning voor CloudHealth verzorgen en de gebruikerservaring verbeteren door middel van gestroomlijnde toegankelijkheid, gespecialiseerde kennis en persoonlijke ondersteuning. Hierdoor kunnen CloudHealth-partners en -klanten de meeste waarde uit hun investering in het platform halen terwijl Broadcom blijft investeren in de innovatie van CloudHealth.

“Arrow's grote vertrouwdheid met as-a-service technologieën, innovatie en flexibiliteit om nieuwe bedrijfsmodellen te verkennen, spelen een centrale rol bij het uitvoeren door Broadcom van onze wereldwijde go-to-market strategie", zegt Cynthia Loyd, vice president of Global Partner and Commercial Sales bij Broadcom. "Arrow heeft het talent, de operationele uitmuntendheid en het bereik om CloudHealth aan meer bedrijven in meer markten beschikbaar te stellen, terwijl er tegelijkertijd meer waarde wordt gecreëerd voor degenen die al van het aanbod gebruikmaken.”

Beschikbaar via ArrowSphere Cloud marketplace

CloudHealth zal vanaf 6 mei beschikbaar zijn via de ArrowSphere Cloud marketplace. Het SaaS-aanbod is de nieuwste toevoeging aan het snelgroeiende cloudportfolio van Arrow dat is ontwikkeld om organisaties van elke omvang meer flexibiliteit, schaalbaarheid en betaalbaarheid te bieden bij het beheren en optimaliseren van hun cloudactiviteiten.

Er is geen geplande serviceonderbreking voor CloudHealth, ook niet voor klanten die CloudHealth via de AWS-marktplaats gebruiken. Partners en klanten die momenteel het CloudHealth-aanbod gebruiken kunnen hier meer informatie vinden over hoe ze hun bedrijf zonder enige onderbrekeing naar Arrow kunnen overschakelen.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024
Infopulse BN 13-06-2024 tm 20-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!