Witold Kepinski - 22 mei 2024

Dell Technologies: Partner First For Storage is groot succes

De Partner First-strategie voor storage van Dell Technologies bewijst zijn waarde, met toenemende betrokkenheid en enthousiasme van partners in het kanaal. Het programma, dat in augustus 2023 werd gelanceerd, deelt de verkoop van opslagoplossingen met partners, wat resulteert in een win-winsituatie voor alle betrokkenen. Dit melden verschillende topmanagers van Dell tijdens het Dell Technologies World 2024 event in Las Vegas.

Dell Technologies: Partner First For Storage is groot succes image

Denise Millard (foto), Chief Partner Officer van Dell dat verkoop van Dell storage toepassingen via channel partners sterk is gegroeid sinds de introductie van de 'Partner First For Storage' strategie. 

De Partner First-strategie voor opslag van Dell Technologies is volgens Millard een doorslaggevend succes, met meer tevreden partners, toenemende kansen en een gezamenlijke focus op de toekomst van dataopslag. Dit programma bewijst dat Dell zich inzet voor het kanaal en erkent het belang van partners in het leveren van innovatieve oplossingen aan klanten.

Volgens haar wordt er nauwer samen gewerkt tussen Dell sales teams en partners, onder andere rond trainingen en account sessies.

AI-workloads

Michael Dell, CEO van Dell Technologies, benadrukte de toenemende samenwerking met partners. Klanten vragen om moderne data storage toepassingen, met name voor ongestructureerde data die door AI wordt gebruikt. Dell is van plan de data storage topspeler te zijn voor AI-workloads met schaalbare en flexibele data storage oplossingen.


DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!