Witold Kepinski - 23 mei 2024

In4Leads transformeert naar nieuwe identiteit Flexxvoice

Het sales outsourcing bedrijf In4Leads in Nederland en België, zet een nieuwe stap vooruit en gaat verder onder de naam Flexxvoice. Deze nieuwe naam weerspiegelt nauwkeuriger de identiteit waar het snelgroeiende bureau voor staat en biedt tevens de mogelijkheid om diverse diensten aan te bieden aan klanten, zonder beperkt te worden door specifieke associaties.

In4Leads transformeert naar nieuwe identiteit Flexxvoice image

Flexxvoice is niet alleen een naamswijziging; het is een strategische zet om de salesmogelijkheden te vergroten, zoals sales outsourcing, customer services, inbound sales projecten en het verder uitbreiden van de Sales Academy. De flexibiliteit en het karakter van het bedrijf worden nu beter belicht.

"In4Leads was passend, maar onze naam beperkte ons bij het aangaan van nieuwe zakelijke kansen. Flexxvoice vertegenwoordigt meer dan alleen leads; het plaatst ons als experts op verschillende terreinen," benadrukt partner Sandu Smakman. De naamswijziging heeft geen invloed op de hedendaagse dienstverlening. Flexxvoice streeft ernaar een breed scala aan diensten te vertegenwoordigen en klanten gemakkelijker inzicht te geven in de veelzijdigheid van het bedrijf.

Internationale plannen en ambities

Jean-Marck Lip, partner van het Belgische team, onderstreept dat de naam Flexxvoice het bedrijf in staat stelt beter internationale plannen en ambities te verwezenlijken. "We hebben de naam zorgvuldig gekozen, zodat het wereldwijd aantrekkelijk en herkenbaar is. Dit vergemakkelijkt de presentatie van Flexxvoice op de wereldmarkt," legt hij uit. "Momenteel zijn we bezig met de transformatie, die we dit jaar geleidelijk zullen doorvoeren. Daarom blijft het huidige merk In4Leads voorlopig nog zichtbaar. We verwachten dat we begin volgend jaar volledig zullen overstappen naar Flexxvoice."

Bij de transformatie hoort een nieuwe merkidentiteit, een nieuwe website (flexxvoice.com), en updates op onze social media- en communicatiekanalen. Om de overgang naar Flexxvoice soepel te laten verlopen voor al onze klanten, partners en stakeholders, zullen wij hen de komende tijd uitgebreid informeren.

De rebranding van In4Leads naar Flexxvoice vertegenwoordigt niet alleen een naamswijziging, maar opent een geheel nieuwe fase van een internationale groei en mogelijkheden voor het bedrijf.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V6

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!