Witold Kepinski - 24 mei 2024

Exclusive Networks en Thales Secure Identity Management aan MSP

Exclusive Networks, een cybersecurityspecialist en IT-distributeur voor digitale infrastructuur, en Thales, leverancier van technologiebeveiliging, hebben een strategische samenwerking aangekondigd om Thales SafeNet Trusted Access (STA) aan te bieden via Exclusive Networks' service, X-OD, voor Managed Service Providers (MSP's).

Exclusive Networks en Thales Secure Identity Management aan MSP image

Deze geïntegreerde mogelijkheid stelt MSP's in staat om vertrouwde beveiligingsexperts te worden en robuust, gebruiksvriendelijk Identity and Access Management (IAM) te leveren aan hun kleine en middelgrote bedrijven (MKB) en Enterprise-klanten, aldus de twee partners.

“In de hedendaagse cloudgestuurde wereld worden organisaties geconfronteerd met grotere beveiligingsuitdagingen als gevolg van de complexiteit van het beheer van toegang in hybride en multi-cloudomgevingen”, zegt Karl Roe, Partnerships-leider voor de Exclusive Networks X-OD Service. “Door onze samenwerking met Thales bieden we MSP’s de service die ze nodig hebben om deze uitdagingen effectief aan te pakken en hun klanten de beste beveiliging, geweldige gebruikerservaring, betere kostenoptimalisatie en vooral: verbeterd klantensucces te bieden.”

De X-OD-service van Thales SafeNet Trusted Access via Exclusive Networks biedt de volgende voordelen voor MSP's:

  • Moeiteloze onboarding: Dankzij de Click-and-Deploy-functionaliteit kunnen MSP's de cloudomgevingen van hun klanten binnen enkele minuten beveiligen.
  • Flexibele licentieverlening: het Pay-as-you-go-model elimineert de kosten vooraf, waardoor het ideaal is voor MKB- en Enterprise-klanten die voor 500 gebruikers of minder inzetten.
  • Vereenvoudigde bedrijfsvoering: gestroomlijnde workflow met zelf offertes maken, eenvoudig bestellen en geconsolideerde facturering via X-OD.
  • Terugkerende inkomsten: voorspelbare inkomstenstroom via flexibele abonnementsopties.
  • Verbeterde klantwaarde: Onderscheid u van de concurrentie door 24/7 ondersteuning en een solide beveiligingspositie voor klanten te bieden.

Identiteit

Uit het laatste Verizon-inbreukrapport blijkt dat ruim 80 procent van alle inbreuken begint met de identiteit van een gebruiker. Thales STA op X-OD biedt een betaalbare manier om dit risico te beperken, waardoor de veiligheid van de klant aanzienlijk wordt vergroot voor een kleine investering. Klanten zullen volgens de twee partners profiteren van:

  • Robuuste beveiliging: Bescherm oudere en cloudapplicaties en verklein het risico van ongeautoriseerde toegang met MFA en zero trust-toegangsbeleid.
  • Naadloze gebruikerservaring: verhoog de productiviteit met SSO en een ruime keuze aan wachtwoordloze authenticatiemethoden.
  • Kostenoptimalisatie: Vervang VPN's en betaal alleen voor de gebruikers die applicatietoegang nodig hebben, waardoor mogelijk de kosten worden verlaagd in vergelijking met traditionele licentiemodellen.

Guido Gerrits, Global Head of Channels for Identity and Access Management bij Thales voegt hieraan toe: “Deze samenwerking met Exclusive Networks op X-OD sluit aan bij onze missie om te helpen bij het opbouwen van vertrouwd identiteits- en toegangsbeheer voor organisaties van elke omvang. Elke digitale interactie begint met identiteit. Door Thales SafeNet Trusted Access via X-OD aan te bieden, bieden we MSP’s een krachtige, gebruiksvriendelijke tool om tegemoet te komen aan de veranderende beveiligingsbehoeften van hun klanten, waardoor uiteindelijk een veiliger en efficiënter digitaal landschap voor bedrijven wordt bevorderd.”

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!