Witold Kepinski - 29 mei 2024

Winnaars van de CrowdStrike Partner Award bekend

CrowdStrike heeft de winnaars bekendgemaakt van de jaarlijkse CrowdStrike Europe Partner Awards tijdens het CrowdStrike Partner Symposium in Venetië, Italië. Het Europe Partner Symposium brengt toonaangevende regionale partners samen voor het versnellen van hun opschalingsstrategie, hun klanten te helpen met het consolideren van hun beveiligingsuitgaven en bovenal het stoppen van inbreuken met het AI-native CrowdStrike Falcon XDR platform.

Winnaars van de CrowdStrike Partner Award bekend image

Door de uitreiking van CrowdStrike's jaarlijkse Europe Partner Symposium Awards wordt het bijzondere werk dat regionale partners in het afgelopen kalenderjaar hebben verricht erkend. Het partnerecosysteem is van cruciaal belang voor het succes van de partner-first go-to-market strategie van CrowdStrike. Het zorgt voor aanhoudende groei voor klanten in Europa en de rest van de wereld door hen toonaangevende bescherming te bieden. De winnende partnerorganisaties werden beoordeeld op basis van een aantal criteria, waaronder de toegevoegde waarde die de organisatie of persoon heeft geleverd aan zowel gemeenschappelijke klanten als aan CrowdStrike.

De winnaars van de CrowdStrike Europe Partner Awards 2024 zijn:

  • BT – European GSI Partner of the Year
  • Henning Dey van PMCS – European Channel MVP
  • Exaprobe – European Rising Star Partner of the Year
  • Kudelski Security – European MSSP Partner of the Year
  • Computacenter GmbH – Central European Partner of the Year
  • Telefonica Tech Spain – Southern European Partner of the Year
  • Softcat – Northern European Partner of the Year
  • AWS – Strategic Market Maker Award

"Het Europe Partner Symposium biedt de mogelijkheid om de geweldige prestaties van onze partners in het afgelopen jaar te erkennen. Het vermogen van het Falcon-platform om cybersecurity te consolideren en te vereenvoudigen in combinatie met de expertise van onze partners levert ongekende resultaten op voor gezamenlijke klanten – graag feliciteer ik alle winnaars van dit jaar", zegt John Taylor, VP Alliances, Europe bij CrowdStrike. "We kijken uit naar nog een jaar waarin we nauw zullen samenwerken, naarmate we blijven uitbreiden in Europa en over de hele wereld. We doen dit op onze gezamenlijke missie om inbreuken te stoppen door gebruik te maken van de kracht van 's werelds beste securityplatform."

CrowdStrike definieert het tijdperk van AI-gestuurde cybersecurity vanuit het hoofdkantoor in de VS met activiteiten over de hele wereld. CrowdStrike’s wereldwijde partnerecosysteem is een belangrijk onderdeel van CrowdStrike's missie om inbreuken te stoppen door het aanbieden van de beste technologie, ondersteuning, op maat gemaakte diensten, marktexpertise en toegang tot organisaties over de hele wereld. Ga voor meer informatie over het wereldwijde partnerprogramma van CrowdStrike naar onze website.

Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024 Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V5

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!