Witold Kepinski - 10 juni 2024

PayPal lanceert betaaloplossing voor Nederlandse MKB

PayPal introduceert PayPal Complete Payments voor het Nederlandse MKB. Deze betaaloplossing stelt bedrijven in staat om een breed scala aan betaalmethoden te accepteren, waaronder PayPal, Apple Pay, Google Pay, iDEAL, creditcards, betaalkaarten en alternatieve betaalmethoden van over de hele wereld.

PayPal lanceert betaaloplossing voor Nederlandse MKB image

Recent onderzoek van DirectResearch, uitgevoerd in opdracht van PayPal2, toont aan dat 70% van de Nederlandse consumenten eerder een aankoop doet als hun voorkeursbetaalmethode beschikbaar is. Daarnaast breekt de helft van de consumenten hun aankoop af als ze niet kunnen betalen met hun favoriete methode. Door een breed scala aan betaalopties aan te bieden, is de kans dus groter dat potentiële klanten echte klanten worden.

Hogere conversie

Maarten Zwaan, Managing Director van PayPal Nederland & Ierland, verklaart: “Met PayPal Complete Payments brengen we onze nieuwste innovatie naar de Nederlandse markt. De uitgebreide betaalmogelijkheden helpen e-commerce ondernemers om te groeien. De eerste resultaten laten zien dat het platform conversie verhoogt en de omzet stimuleert3. Maar liefst 60% van de Nederlandse consumenten geeft aan dat hun keuze voor een webshop wordt beïnvloed door de aangeboden betaalmethoden. Met PayPal Complete Payments spelen ondernemers in op deze behoefte."

PayPal Complete Payments integreert naadloos met populaire e-commerceplatforms zoals Adobe Commerce, Big Commerce en WooCommerce, waardoor ondernemers direct kunnen profiteren van deze oplossing4. Consumenten kunnen hun betaalmethoden veilig opslaan in de PayPal-kluis, wat zorgt voor een snelle en probleemloze aankoopervaring.

Veiligheid

Veiligheid staat voor 64% van de consumenten voorop bij online aankopen5. Om hierop in te spelen, biedt PayPal Complete Payments uitgebreide bescherming tegen fraude met verschillende tools als Aankoop- en Fraudebescherming6, Terugvorderingsbescherming7 en Geschillenbeheer, allemaal specifiek voor het MKB.

Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024 Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!