Witold Kepinski - 17 juni 2024

Epicor neemt KYKLO over

Epicor, speler op het gebied vanbranchespecifieke bedrijfssoftware om de bedrijfsgroei te bevorderen, heeft aangekondigd dat het KYKLO heeft overgenomen, een toonaangevende leverancier van Product Information Management (PIM) en inhoudgestuurde oplossingen voor het genereren van leads om de verkoop voor fabrikanten en distributeurs te stimuleren. Financiële voorwaarden zijn niet bekendgemaakt.

Epicor neemt KYKLO over image

De overname versnelt de levering van Epicor'sAI-gedreven cognitieve ERP-visieom traditionele ERP te transformeren van een systeem van registratie naar een systeem van inzicht en actie, waarbij werknemers voorop blijven lopen met gebruiksvriendelijke, praktische, resultaatgerichte en verantwoordelijke AI.

“Onze klanten in de make-, move- en sell-industrieën hebben steeds meer behoefte aan het bereiken van meer prospects via meer kanalen, met een relevante, nauwkeurige, inhoudrijke digitale ervaring die merkloyaliteit en terugkerende klanten stimuleert”, aldus Steve Murphy, CEO van Epicor. “Onze overname van KYKLO bevordert ons doel om de essentiële partner te zijn voor de meest essentiële bedrijven ter wereld, door hen te voorzien van speciaal gebouwde digitale mogelijkheden om aan de behoeften van hun kopers te voldoen, waar en wanneer ze zich ook bevinden.”

Meer digitale strategieën in de B2B-sectoren

Nu steeds meer B2B-kopers online transacties zoeken met leveranciers, heeft de afgelopen jaren een snelle uitbreiding plaatsgevonden van digitale strategieën in de B2B-sectoren om de koperservaring, zelfbediening en mogelijkheden voor productontdekking te optimaliseren. PIM draagt ​​bij aan het behoud van de consistentie en kwaliteit van productgegevens, door deze in één database te consolideren om verbeterde klanttevredenheid en omnichannel-ervaringen te leveren, aldus een onderzoeker van een recente analyse door Mordor Intelligence.

De gecombineerde KYKLO-portfolio vergroot de Epicor Commerce-aanbod, waardoor makers, verhuizers en verkopers een complete digitale ervaring kunnen bieden die de online productontdekking verbetert, meer verkoopgekwalificeerde leads genereert en een moderne online koopervaring biedt.

Productinformatie creëren, beheren en inzetten

Met KYKLO kunnen klanten van Epicor eenvoudiger productinformatie zoals inhoud, prijs en inventaris via meerdere kanalen creëren, beheren en inzetten om gekwalificeerde leads en inkomsten te genereren. KYKLO ondersteunt ook de samenwerking met leveranciers voor realtime, nauwkeurige en volledige productinhoud en het gebruik van productontdekkingstools die e-commercestrategieën versterken om de verkoop te stimuleren. Het KYKLO-portfolio omvat:

  • Schaalbare PIM: De KYKLO PIM kan worden geïntegreerd met elk e-commerceplatform en zorgt voor de levering van de juiste prospects aan de juiste producten en vereenvoudigt en automatiseert het verzamelen van gegevens om de inhoud te verrijken en het bestelproces een boost te geven.
  • Real-time syndicatie van catalogi en inhoud: een proces van het maken van catalogi en inhoud met zoeken, bewerken en filteren, plus het uploaden van bulkgegevens met behulp van een API voor realtime inhoud en prijsupdates. Het KYKLO-team van gekwalificeerde technici beoordeelt de beschikbare inhoud, voegt ontbrekende informatie of technische kenmerken toe, corrigeert en herstructureert, optimaliseert voor zoeken en SEO, en controleert vervolgens de kwaliteit van de resulterende inhoud voordat deze naar kanaalpartners wordt verzonden.

“Als we het hebben over B2B-verkoop, hebben we het eigenlijk niet over het bereiken van bedrijven – het gaat allemaal over het bereiken van mensen”, zegt Remi Ducrocq, CEO van KYKLO. “Onze missie is altijd geweest om de best mogelijke e-commerceplatforms te leveren om onze industriële klanten te helpen gerichte, gebruiksvriendelijke, gepersonaliseerde koopervaringen te creëren die hen helpen groeien en slagen, en we zijn verheugd om samen met Epicor dat werk te blijven verbeteren .”

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!