Witold Kepinski - 19 juni 2024

Riverbed ONE Partnerprogramma is van start gegaan

Riverbed, speler op het gebied van AI-observabiliteit, heeft de lancering aangekondigd van Riverbed ONE, een nieuw partnerprogramma waarmee Riverbed-partners erin kunnen slagen te voldoen aan de groeiende technologiebehoeften van klanten ter ondersteuning van de moderne IT-omgevingen van vandaag.

Riverbed ONE Partnerprogramma is van start gegaan image

Het bedrijf lanceerde dit nieuwe programma ter gelegenheid van de introductie van zijn nieuwe AI-aangedreven Unified Observability-platform en oplossingen die digitale ervaringen optimaliseren en de IT-efficiëntie verbeteren.

Het Riverbed ONE-partnerprogramma is afgestemd op de go-to-market-verkoopstrategie van Riverbed, die zich richt op nauwe samenwerking met partners om uitbreiding en penetratie in de grotere zakelijke markt van Riverbed te stimuleren en nieuwe business te ontwikkelen in het middensegment, met nieuwe AI-gedreven technologieën en flexibele consumptiemodellen gekoppeld aan jaarlijks terugkerende omzetgroei.

Daarnaast heeft Riverbed zijn nieuwe partnerprogramma vereenvoudigd voor eenvoudiger betrokkenheid door de complexiteit van partnerniveaus en dividenden weg te nemen en een eenvoudiger structuur geïntroduceerd die voordelen biedt op basis van mogelijkheden om specifieke activiteiten aan te sturen en de klantresultaten te verbeteren. Riverbed ONE beloont meer consumptiemodellen met de uitbreiding van zijn aanbod van beheerde diensten, nieuwe marktplaatsen en kansen voor het middensegment. Het programma biedt ook meer verkoopprikkels, training en mogelijkheden om de adoptie van AI-gestuurde oplossingen aan te moedigen en voor partners om te blijven investeren in het programma van Riverbed.

Platform

“Ik ben erg enthousiast over de veranderingen in ons partnerprogramma, belichaamd in Riverbed ONE, omdat het echt gaat om het zij aan zij werken met onze partners om samen te werken en de omzet en uitbreidingsmogelijkheden te vergroten om aan de sectorspecifieke behoeften van onze gezamenlijke klanten te voldoen. zegt Alex Thurber, Senior Vice President, Global Partners and Alliances bij Riverbed. “De transformatie in de IT-industrie wordt gevormd door veranderende digitale verwachtingen van klanten en medewerkers en de behoefte aan AI-gestuurde oplossingen die IT-processen automatiseren om problemen sneller op te lossen en betere digitale ervaringen te leveren. Door naar minder, meer geïnvesteerde partners te gaan en programmacomplexiteit weg te nemen, kunnen we een aanpak op maat bieden voor diepere en meer lonende relaties met onze partners en eindklanten. Met de lancering van Riverbed ONE en andere belangrijke verbeteringen aan onze partnerervaring, samen met een platform dat gebruik maakt van onze toonaangevende AI-waarnemings- en acceleratieoplossingen, zijn de partners van Riverbed goed gepositioneerd om zakelijke klanten in alle sectoren te laten slagen, groeien en ondersteunen.”

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!