Witold Kepinski - 22 juni 2024

Van Egmond Groep en Schneider Electric: al 5 jaar samen succesvol

Op 23 juni vieren Van Egmond Groep en Schneider Electric officieel het 5-jarige jubileum van hun succesvolle partnerschap. In 2019 werd Van Egmond Groep de eerste Alliance IAD (Industrial Automation Distributor) Certified partner van Schneider Electric. Van Egmond Groep staat hiermee vooraan in de versnelling van de digitale transformatie in de industrie. Daarnaast heeft Schneider Electric hun voor de derde keer op rij gecertificeerd als partner in het e-commerce samenwerkingsprogramma BOPP; het best online partner programma.

Van Egmond Groep en Schneider Electric: al 5 jaar samen succesvol image

Sinds 23 juni 2019 werd Van Egmond Groep Schneider Electric’s eerste, gecertificeerde Alliance Industrial Automation Distributor in Nederland. Sander van Dasselaar, VP Industrial Automation België en Nederland: “Dit partnership is een uitstekend voorbeeld van hoe twee bedrijven hun krachten bundelen om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn in hun industriële projecten, samen de markt te verkennen en continu te zoeken naar nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen om de beste industriële automatiseringsoplossingen te blijven bieden. Het was een bewuste keuze om de samenwerking aan te gaan met Van Egmond vanwege hun kwaliteiten en vaardigheden. De afgelopen jaren hebben bewezen dat we samen veel toegevoegde waarde kunnen leveren en we zien de toekomst dan ook vol vertrouwen tegemoet. Sterker nog, we kunnen samen versnellen als het gaat om digitaliseren en verder verduurzamen van de industrieketen.”

Van Egmond Groep is een toonaangevende partner in industriële automatiseringsoplossingen en elektrotechnische componenten. Ze bieden innovatieve oplossingen en uitgebreide diensten voor diverse klantgroepen, zoals de machinebouw, paneelbouw en industriële eindgebruikers. Als Alliance Industrial Automation Distributor is Van Egmond Groep in staat om geavanceerde en complexe industriële projecten te begeleiden en maatwerkoplossingen aan klanten te bieden. De Sales en Industriële Automatisering afdelingen van Van Egmond Groep worden door Schneider Electric speciaal getraind en gecertificeerd op basis van technische know-how, segmentkennis en marktontwikkelingen. Met deze succesvolle samenwerking heeft Schneider Electric nu al vijf jaar een sterke, professionele partner met veel marktkennis en regionale aanwezigheid aan zich weten te binden.

Voor de derde keer gecertificeerd

Daarnaast is Van Egmond Groep dit jaar voor de derde keer gecertificeerd als partner in Schneider Electric’s e-commerce samenwerkingsprogramma BOPP: Best Online Partner Program. Dit is een innovatief engagementprogramma, dat e-commercebedrijven helpt bij het versnellen van hun digitale transformatie. Denk hierbij aan datagestuurde inzichten, nauwere samenwerking en verbeterde mogelijkheden. Van Egmond Groep is sinds 2022 de eerste BOPP-gecertificeerde partner in Nederland. Vorig jaar verkreeg het bedrijf als BOPP-partner een ‘Leader certificering’. “Dit jaar haalt Van Egmond Groep opnieuw deze titel binnen”, aldus Erwin Berkhuysen, VP Power Products en Home & Distribution Channel.

Geert Laseur, Algemeen Directeur van Van Egmond Groep: “We zijn trots op het feit dat we opnieuw de leader-certificering binnen hebben gehaald. Door onze deelname aan het BOPP-programma van Schneider Electric blijven we onze online prestaties continu verbeteren.”

Terwijl Van Egmond Groep en Schneider Electric hun vijfjarige mijlpaal vieren, benadrukken ze hun voortdurende inzet voor innovatie en klantgerichtheid. Samen streven de bedrijven er naar om de standaard te zetten in industriële automatisering en digitale vooruitgang te realiseren.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!