Witold Kepinski - 10 juli 2024

Nuvias UC breidt CcaaS-portfolio uit met de toevoeging van Talkdesk

Nuvias UC heeft een strategisch partnerschap aangekondigd met Talkdes, een wereldwijde speler op het gebied van cloudcontactcentra, om organisaties te ondersteunen bij het leveren van uitzonderlijke klantervaringen (CX).

Nuvias UC breidt CcaaS-portfolio uit met de toevoeging van Talkdesk image

Dankzij dit partnerschap hebben klanten van Nuvias UC nu toegang tot het volledige aanbod van Talkdesk cloud contact center oplossingen, inclusief de toonaangevende Talkdesk CX Cloud en Talkdesk Industry Experience Clouds. Talkdesk CX Cloud biedt bedrijven de mogelijkheid om hun contactcenteractiviteiten eenvoudig aan te passen aan de veranderende behoeften van klanten, klantenservice en verkoopteams, wat resulteert in verhoogde productiviteit, klanttevredenheid en kostenbesparingen.

Naast de oplossingen van Talkdesk kan Nuvias UC een breed scala aan aanvullende diensten en oplossingen bieden. Dit stelt onze partners in staat om hun eigen ecosysteem van oplossingen aan te bieden aan hun klanten, variërend van video- en vergaderruimteoplossingen tot geïntegreerde communicatie-, contactcenter- en telefonieoplossingen.

Integratie

Wayne Gratton, CCO bij Nuvias UC, zegt: “Talkdesk heeft een missie om de wereld te verlossen van slechte klantervaringen met hun AI-aangedreven oplossingen. Het bedrijf verandert ook het CX-spel met de eerste speciaal gebouwde branche-specifieke oplossingen voor contac tcenters. Bij Nuvias UC ligt onze focus op het bouwen van complete oplossingen naast onze belangrijkste leveranciers. De naadloze integratie die Talkdesk biedt met leveranciers waarmee we al samenwerken, verstevigt onze cruciale rol bij het verbeteren van ons uitgebreide portfolio.”

Talkdesk loopt voorop op het gebied van CX-technologie-innovatie en voegt bovendien de kracht van AI toe aan elk element van zijn producten en diensten. Een van de meest recente innovaties is Talkdesk, de eerste human-in-the-loop-technologie voor contactcenters in de branche.

“De klantervaring overschaduwt snel de producten en diensten die organisaties leveren en wordt de belangrijkste drijfveer bij het opbouwen van merkvertrouwen en -loyaliteit”, zegt Niall Madden, Regional Vice President, Channel EMEA, Talkdesk. “Organisaties erkennen dit steeds meer en ontwikkelen hun contact centers tot een strategische hulpbron voor betere klantervaringen. Nuvias UC wil bedrijven helpen die transformatie door te voeren en betere klantbetrokkenheid te creëren met een Talkdesk-oplossing die het beste past bij hun unieke behoeften en CX-doelen.”

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!