Witold Kepinski - 07 maart 2017

Copaco biedt One Smart Control voor slimme huishoudens

Copaco breidt per heden haar assortiment uit met de producten en diensten van One Smart Control, fabrikant van een innovatieve en modulaire smart home technologie voor zowel consumenten als zorginstellingen. One Smart Control verbindt alle elektrische apparaten in huis via de bestaande stroomleidingen waardoor het huis tot één intelligent netwerk verenigd wordt.

Marcel Donders (foto), Business Director bij Copaco: “Het portfolio van One Smart Control past precies in de strategie van de business unit Smart Solutions. Met de producten en oplossingen van One Smart Control bieden we onze partners de oplossing om zowel bestaande als nieuwbouwwoningen eenvoudig en zonder breek- of sloopwerk te automatiseren. Of het nu gaat om het slim schakelen van de verlichting tot de volledige controle via de smartphone over alle elektrische apparaten in en om het huis.”

Copaco slaat met de toevoeging van One Smart Control aan het productportfolio een brug tussen de traditionele e-installateur en de IT-reseller. Het merk biedt bovendien kansen voor de (grotere) aannemer-en bouwbedrijven aldus Bert De Haes, CEO van One Smart Control: “Onze oplossing combineert eenvoud en innovatie. Ons team staat voor enthousiasme en full service. Deze vier waarden vonden wij ook bij Copaco als distributiepartner terug. Copaco combineert bovendien logistieke uitmuntendheid met een sterke productkennis en moderne dienstverlening. Dankzij hen kunnen onze klanten snel geleverd worden met ons volledige assortiment waar en wanneer ze dat maar willen.”

Trend Micro  BW Risk to Resilience World Tour week 20 tm 23-2023 Open Line BW 06-06 tm 13-06-2023
Progress Communications BN start week 17 tm 19

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!