Witold Kepinski - 09 maart 2017

Box Zones werken op IBM Cloud Object Storage (COS) technologie

Box lanceert twee Box Zones in Europa, in Londen en Frankfurt, die worden ondersteund door IBM Cloud Object Storage (COS) technologie. Dit is de eerste keer dat IBM Cloud wordt gebruikt door Box. Box Zones benut de diensten van IBM Cloud Object Storage voor het lokaal opslaan en beheren van toenemende hoeveelheden ongestructureerde gegevens van haar klanten via de IBM Cloud.

De nieuwe Box Zones in Londen biedt bedrijven de mogelijkheid om hun content te centraliseren en productiviteit te verbeteren terwijl tegelijkertijd aan de behoefte voor lokale opslag wordt voldaan. De Box Zones in Londen wordt geback-upt in Frankfurt.

"We zien een toenemende vraag naar Box Zones van klanten in Europa die meer flexibiliteit willen over waar hun gegevens worden opgeslagen. Nu internationale regelgeving en eisen steeds complexer worden, is ons aanbod om bedrijven te helpen met de migratie naar de cloud en het vereenvoudigen van hun content managementstrategie ongelooflijk waardevol," aldus Aaron Levie (foto), medeoprichter en CEO van Box. "Met behulp van Box Zones kunnen we een veel grotere internationale klantengroep bedienen en organisaties bereiken in sectoren waarin beveiliging van cruciaal belang is."

Prijzen en beschikbaarheid  

Box Zones, via IBM Cloud Object Storage, is in het voorjaar verkrijgbaar tegen een extra vergoeding.  

NTT BW start 31-5 TM 14-6 Trend Micro  BW Risk to Resilience World Tour week 20 tm 23-2023
NTT BN start 31-5 TM 14-5

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!