Wouter Hoeffnagel - 06 juni 2017

APC by Schneider Electric gaat UPS’en leveren via Bol.com

APC by Schneider Electric gaat UPS’en leveren via Bol.com image

De UPS-systemen van APC by Schneider Electric zijn vanaf nu beschikbaar bij bol.com. Een UPS is een noodstroomvoorziening op accu’s die automatisch noodstroom levert tijdens een stroomstoring. Op deze manier beschermt de eigenaar zijn apparatuur tegen stroomuitval en blijven dus een PC, NAS router en modem werken. Zo blijft met een UPS het netwerk online en zijn gegevens altijd beschikbaar.

“We zijn erg enthousiast dat de UPS-systemen nu ook beschikbaar zijn bij bol.com. Eén van de redenen om onze UPS-systemen te verkopen via bol.com is dat je producten die je vandaag besteld dezelfde dag geleverd kan krijgen,” aldus Marvin Renssen (foto), Account Manager IT Business bij APC by Schneider Electric.” Bol.com start met de verkoop van APC Back-UPS, de APC Surge Arrest en de APC Powerbanks.

Consumenten schaffen steeds meer apparatuur aan die zij vervolgens aansluiten op het thuisnetwerk. Een stroomstoring leidt daardoor tot steeds hogere kosten met als gevolg kapotte harde schijven en gegevensverlies. Consumenten zijn meestal hiervan niet op de hoogte. Uit onderzoek van Netbeheer Nederland blijkt dat er 46 stroomstoringen per dag zijn die gemiddeld 75 minuten duren. Dit betekent op jaarbasis dat 43% van de aansluitingen te maken heeft met een stroomstoring. Met behulp van de noodstroom uit de accu zorgt een UPS ervoor dat apparatuur online blijven en het risico op dataverlies afneemt.

Insight BW 27-09 tm 04-10-2023 SentinelOne BW 04-09-2023 tm 16-10-2023
Gartner BN en BW liggend 5 juli tm 5 nov 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!