Witold Kepinski - 18 juli 2017

Oracle zoekt nieuwe Sales Professionals

Oracle gaat dit jaar nog op zoek naar duizend nieuwe medewerkers in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Onder de noemer 'Change Happens Here' is het bedrijf op zoek naar de volgende generatie ambitieuze, gedreven, digitaal vaardige Sales Professionals die de groei van Oracle's Cloud Computing-business gaan ondersteunen. Het bericht van Oracle komt nadat het bedrijf per 1 juni een sales optimalisatie doorvoerde.

Deze campagne volgt op de recentelijk aangekondigde financiële resultaten waaruit blijkt dat de totale cloudomzet met 58 procent is gestegen. Oracle is nu de snelst groeiende cloud service provider en voorspelt dat zijn cloud business nog meer zal groeien in het huidige fiscale jaar.

Sales

De campagne richt zich op mensen met uiteenlopende achtergronden en profielen met tussen twee tot zes jaar werkervaring, momenteel met name in Human Resources, Marketing, Recruitment, Finance, Supply Chain of Sales. Daarnaast zoekt Oracle kandidaten met een sterke persoonlijke drijfveer en het vermogen om succesvol te zijn in het verkopen van cloud technologie zo meldt Oracle

Kandidaten kunnen nu al solliciteren op een aantal posities door de pagina 'Change Happens Here' te bezoeken: oracle.com/experience. Oracle zoekt kandidaten op academisch niveau met een sterke interesse in technologie en die een passie hebben om bedrijven te helpen bij hun cloud computing-transformatie.

"Onze cloudbusiness groeit met indrukwekkende cijfers, dus nu is het de juiste tijd om een nieuwe generatie talent in ons bedrijf te halen”, zegt Tino Scholman (foto), VP Oracle Cloud EMEA. “Wij zijn op zoek naar relatiegerichte mensen die gemotiveerd en slim zijn, die onze klanten helpen bij hun businesstransformatie en die voor goede resultaten zorgen. Daarnaast is diversiteit een van de hoekstenen binnen de unieke Oracle-cultuur. Wij willen de duizend getalenteerde individuen kansen bieden bij hun carrièreontwikkeling, met toegang tot de beste training & development-mogelijkheden. Tevens biedt het hen de kans om hun carrière te versnellen in het snelst groeiende cloudbedrijf dat opereert in het centrum van een generatieverschuiving naar digitale enablement.”

Voor meer informatie over de diverse Oracle Cloud Application Sales Professionals-functies kunnen lezers terecht op: oracle.com/experience.

Dutch IT Channel Awards Nomineer Nu vierkant Insight BW 27-09 tm 04-10-2023
Gartner BN en BW liggend 5 juli tm 5 nov 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!