Witold Kepinski - 28 augustus 2017

HPE werkt samen met Big Switch Networks

HPE werkt samen met Big Switch Networks image

HPE werkt samen met Big Switch Networks, aanbieder van datacenter beheeroplossingen. HPE gaat nu met zijn channel partners de producten van Big Switch Networks aan klanten bieden. Dat gaat via HPE's Altoline Open Networking switching oplossingen.

Het Big Switch Networks portfolio omvat twee producten: Een datacentrum managementsysteem op basis van Big Cloud Fabric, alsmede een oplossing voor de beveiliging en monitoring van het hele datacentrum via Big Monitoring Fabric software.

Networking

Big Switch Networks is nu lid van het HPE Open Networking ecosystem. Big Switch Networks werkt al samen met Dell EMC en Red Hat.

Het bedrijf heeft in 2016 het aantal klanten weten te verdubbelen en levert nu aan een zeer breed klantenbestand in Amerika, APAC en EMEA. Er zijn zelfs 10 klanten die jaarlijks meer dan 1 miljoen bij Big Switch Networks afnemen. Andere interessante afnemers zijn verschillende blue chip bedrijven en de Amerikaanse overheid. EMEA is goed voor ongeveer 10% van het klantenbestand en Big Switch Networks realiseert een jaarlijkse groei van 150%.

Door: Witold Kepinski

Dutch IT Channel Awards Nomineer Nu vierkant SLTN Vierkant
SentinelOne bannercampagne BW BN 04-09-2023 tm 31-01-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!