Wouter Hoeffnagel - 11 september 2017

Main Capital verkoopt belang in Connexys aan Bullhorn

Connexys, een leverancier van SaaS gebaseerde recruitment software in West-Europa, is door Main Capital Partners verkocht aan het Amerikaanse Bullhorn. Bullhorn is gespecialiseerd in cloud gebaseerde recruitment software. Main Capital Partner heeft 100% van haar meerderheidsbelang in Connexys verkocht.

Connexys’ belangrijkste product is een applicant tracking systeem (ATS) dat is gebouwd op het Force.com platform van Salesforce. De software wordt momenteel gebruikt door 300 klanten en meer dan 20.000 recruitment professionals in Nederland, Duitsland, Frankrijk en België. Connexys zal dienen als Bullhorn's groeimotor voor Europa en Connexys’ founders treden toe tot Bullhorn's EMEA-leadershipteam.

Na de investering heeft Main Capital actief bijgedragen aan de internationale groeistrategie van Connexys die voornamelijk gebaseerd was op het opzetten van een internationaal partner/reseller kanaal en continue productinnovatie op basis van Force.com. Met deze strategie kon het bedrijf de jaarlijkse omzetgroei versnellen tot meer dan 40% op jaarbasis, met behoud van sterke EBITDA-marges. Naast honderden corporate klanten, ondersteunt Connexys veel van Europa’s grootste uitzendbureaus zoals Randstad, Able Group, Manpower en Trenkwalder.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!