Witold Kepinski - 16 oktober 2017

Oracle benoemt IBM tot Strategic HR BPO Provider

Oracle heeft IBM als strategische Business Process Outsourcing benoemd om Human Resources diensten te leveren op het Oracle HCM Cloud platform.

Samen kunnen IBM en Oracle organisaties migreren naar Oracle's HCM Cloud-platform, HR-processen en processen transformeren, en profiteren van de efficiëntie van een beheerde dienst die toegang geeft tot een wereldwijd netwerk van HR-professionals zo beweren de twee partners.

IBM is een speler in consulting en managed services voor alle aspecten van Human Resources die door cloud- en cognitieve technologie-innovaties worden geactiveerd. IBM's BPO HR- en talentoplossing strekt zich uit over alle gebieden van het HR-domein, van talentverwerving tot talentontwikkeling en HR-activiteiten.

De transformatie van de medewerker- en managementervaring wordt volgens Oracle ondersteund door de verschuiving naar cloud-gebaseerde talent en HR-systemen. IBM levert HR-diensten met behulp van cloud-enabled oplossingen die worden verbeterd door automatisering, robotica, cognitieve technologie, automatisering van lopende incidenten en diverse analytics.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!