Redactie - 18 oktober 2017

Trivago transformeert HR met Workday

Workday Inc., leverancier van enterprise cloud applicaties voor finance en human resources, kondigt aan dat Trivago, de internationale hotel zoekmachine, heeft gekozen voor de Human Capital Management (HCM) oplossing van Workday. Met Workday beschikt Trivago over een eenduidige, cloud-gebaseerde HR oplossing. Workday HCM is de centrale bron voor betrouwbare werknemersgegevens, die HR executives en managers meer inzicht geeft om sneller en beter onderbouwde beslissingen te nemen.

Ruim 1.300 medewerkers van Trivago, opgericht in 2005 in Düsseldorf, gaan wereldwijd de HR selfservice toepassing van Workday gebruiken, die een intuïtieve en moderne gebruikservaring biedt op alle apparaten. De implementatie, die deze zomer wordt afgerond, helpt trivago bij de transformatie van dagelijkse HR processen, zoals compensatie, werktijden en afwezigheid, werving en selectie, uitgaven, prestaties en ontwikkeling.

Sinds september 2016 biedt hotel prijsvergelijker Trivago toegang tot zo’n 1,4 miljoen hotels in meer dan 190 landen. Wat begon als een website die alleen beschikbaar was in Duitsland, groeide al snel uit tot een bedrijf dat internationaal actief is op 55 markten. Sinds 2005 is het bedrijf gegroeid van drie oprichters in een garage, naar een nieuw hoofdkantoor met meer dan 2.000 medewerkers. Workday Human Capital Management geeft leidinggevenden bij Trivago het vertrouwen om de gegevens van medewerkers in te zetten voor de toekomstige groei van de onderneming.

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!