Redactie - 21 november 2017

Tata Consultancy Services en Rolls-Royce sluiten IoT pact

Tata Consultancy Services (TCS), aanbieder van IT-services, adviesdiensten en bedrijfsoplossingen, en Rolls-Royce, speler in high-performance motoren en aandrijfsystemen, hebben aangekondigd hun jarenlange samenwerking op het gebied van Internet of Things (IoT) uit te breiden om van nieuwe mogelijkheden op het gebied van data-innovatie te profiteren.

De samenwerking zal Rolls-Royce helpen hun 'Digital First'-visie te versnellen, meer waarde te creëren voor klanten, bestaande diensten te verbeteren, ontwikkeling- en implementatietijden te verkorten en nieuwe gebieden voor groei te creëren zo beweren de twee partners.

Deze digitale transformatie wordt ondersteund door het Connected Universe Platform van TCS, een Platform-as-a-Service (PaaS) dienst die de ontwikkeling en implementatie van IoT-applicaties versnelt. Als onderdeel van de overeenkomst biedt TCS aan Rolls-Royce digitale IoT-platform functionaliteiten waarmee data sneller vastgelegd, gedeeld en geanalyseerd kan worden. Hierdoor kunnen nieuwe producten en diensten in hoog tempo worden ontwikkeld en kan Rolls-Royce overal in het bedrijf data gebruiken om te innoveren en effectiever samen te werken met partners en klanten, aldus de twee partners.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!