Witold Kepinski - 21 november 2017

Qhuba en BastaGroup gaan een partnership aan

De managementadviesbureaus Qhuba en BastaGroup gaan een partnership aan om klanten nog beter te ondersteunen bij de opzet en implementatie van digitale transformaties. Door deze alliantie breidt Qhuba zijn dienstverlening uit met een groep ervaren experts op het gebied van digitale transformaties. Dot melden Reinier van den Biggelaar (medeoprichter van de BastaGroup) en Wouter Hasekamp (algemeen directeur van Qhuba).

Nu de BastaGroup een volwaardige Qhuba Partner wordt, worden de BTM (Business & Technologie Management) activiteiten van Qhuba verder uitgebreid. De opdrachtgevers van Qhuba profiteren met name van de praktijkervaring van BastaGroup op het gebied van innovatieve transformaties en bijbehorende activiteiten op het vlak van data- en changemanagement.

De twintig associates van BastaGroup hebben een brede achtergrond op het snijvlak van business en IT, elk met specifieke kennis en skills op het gebied van digitale transformatie in diverse disciplines. Een van de grote uitdagingen is het op orde krijgen van de organisatie voor de aanvang van het veranderprogramma, zoals goed datamanagement en integratie met financiële en andere systemen. Datastrategie heeft speciale aandacht van BastaGroup, maar ook op het terrein van programmamanagement, changemanagement en CIO-taken is er grote kennis en ervaring.

 

Trend Micro BW week 20 rm 23-2023 SLTN Vierkant
ALSO CTV BW 30-05-2023 t/m 06-03-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!