Wouter Hoeffnagel - 15 februari 2019

Ingram Micro opent drie Cyber Security Centres of Excellence in EMEA-regio

Ingram Micro opent drie Cyber Security Centres of Excellence in EMEA-regio image

Ingram Micro breidt zijn Cyber Security-activiteiten in West-Europa, Oost-Europa, het Midden-Oosten, Turkije en Afrika aanzienlijk uit. Het bedrijf richt drie Cyber Security Centres of Excellence (COE) op die de regio gaan bedienen. De centra gaan elk gespecialiseerde training, ondersteuning, managed services, solution architecting en consulting aanbieden. Het bestaande Dubai COE zal worden aangevuld door faciliteiten in Oost-Europa en Nederland. Dr. Ali Baghdadi, Ingram Micro senior vice president en chief country executive META, zal de nieuwe EMEA-brede Cyber Security-divisie leiden.

"Cyber Security-oplossingen zijn erg gewild in heel EMEA en Ingram Micro is goed gepositioneerd om onze vertrouwde relaties met onze klanten en leveranciers in de hele regio te benutten om aan hun behoeften te voldoen", aldus Mark Snider, executive vice president van Ingram Micro en group president EMEA. "We doen aanzienlijke investeringen in de hele regio, en in onze go-to-market-mogelijkheden, om deze business uit te bouwen en we verheugen ons erop snel de voorkeursleverancier te worden voor Cyber Security-oplossingen in EMEA."

In alle regio's ondersteuning bieden

Sabine Howest, Vice President Global Partner Engagement bij Ingram Micro, zegt: "Dit is een spannende tijd voor Ingram Micro en onze zakelijke partners, omdat we extra stappen zetten in de uitvoering van onze wereldwijde strategie om hoogwaardige specialistische oplossingen in alle regio's te ondersteunen. We willen overal in de wereld investeren om ervoor te zorgen dat onze partners toegang hebben tot de nieuwste technologieën, inclusief een volledige reeks ondersteuningsmogelijkheden om hen te helpen de winstgevendheid van hun bedrijf te laten groeien."

"Ik kijk ernaar uit om ons team te leiden bij de uitbouw van deze business in EMEA," zei Baghdadi. "We zijn gelukkig met succesvolle Cyber Security business in vele andere regio's over de hele wereld en we zullen nauw samenwerken met onze collega's om best practices te delen, inclusief strategieën om onze partners te helpen eenvoudig uit te breiden naar deze hoogwaardige markt. We zullen ook gebruikmaken van onze eigen Ingram Micro Cloud Marketplace, waardoor onze klanten abonnementsgebaseerde beveiligingsservices kunnen verkrijgen en waardoor we tegelijkertijd meer dan drie miljoen actieve abonnees bereikbaar maken voor onze Cyber Security-leveranciers."

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 SLTN Vierkant
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!