Witold Kepinski - 20 februari 2019

HPE introduceert Edgeline EL8000 Converged Edge system

HPE introduceert Edgeline EL8000 Converged Edge system image

Hewlett Packard Enterprise (HPE) heeft zijn nieuwe HPE Edgeline EL8000 Converged Edge-systeem aangekondigd om CSP (Communication Service Providers) te helpen profiteren van gegevensintensieve, low-latency-services voor levering van media, verbonden mobiliteit en slimme steden.

Het nieuwe systeem stelt CSP's in staat om enorme hoeveelheden gegevens direct in de buurt te verwerken, op basis van open standaarden om de flexibiliteit te vergroten en de kosten te verlagen aldus HPE.

HPE heeft ook samenwerkingen aangekondigd met Samsung en Tech Mahindra om de acceptatie van CSP's 5G te versnellen door gebruik te maken van het HPE Edgeline EL8000 Converged Edge-systeem om de volgende generatie van edge-centric virtuele 5G-applicaties te implementeren.

Om nieuwe diensten aan te bieden die bijdragen aan deze enorme groei van real-time gegevens, moeten CSP's hun telecommunicatienetwerk ombuigen naar standaard IT-systemen en door software gedefinieerde architecturen, zoals virtuele radiotoegangsnetwerken (vRAN) en terminatorsystemen voor virtuele kabelmodem (vCMTS ). Het op open standaarden gebaseerde HPE Edgeline EL8000 Converged Edge-systeem is daarom ontwikkeld als een kosteneffectieve vervanging voor de huidige gepatenteerde edge-systemen van CSP's, met verbeterde prestaties en veelzijdigheid voor data-intensieve real-time digitale services. Daarnaast biedt het unieke ontwerp van het HPE Edgeline EL8000 geconvergeerde randsysteem hoge prestaties en ultra-lage latency voor de meest veeleisende gebruikscasussen, inclusief mediastreaming, IoT, kunstmatige intelligentie,

"CSP's hebben een lange weg afgelegd in het virtualiseren van hun netwerken. Terwijl dit zo doorgaat, zal de distributie van geconvergeerde communicatie en rekencapaciteit door het hele netwerk de kosten verlagen en de service verbeteren", aldus Tom Bradicich , Vice President en General Manager, Converged Servers, Edge en IoT Systems, HPE. "Het HPE Edgeline EL8000 Converged Edge-systeem biedt de mogelijkheden van gesloten bedrijfseigen systemen en meer, maar op een platform met open standaarden, gecombineerd met bewezen datacenter-klasse IT."

Het HPE Edgeline EL8000 Converged Edge-systeem wordt tentoongesteld op het Mobile World Congress in Barcelona van 25-28 februari 2019 en zal te zien zijn op de stands van zowel HPE als Samsung.

Beschikbaarheid

Het HPE Edgeline EL8000 Converged Edge-systeem is vanaf juni 2019 wereldwijd verkrijgbaar.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!