Wouter Hoeffnagel - 04 april 2019

Tech Data voegt producten van Malwarebytes toe aan portfolio

Tech Data voegt de security oplossingen van Malwarebytes toe aan haar portfolio. De oplossing zijn beschikbaar voor partners van Tech Data, die hiermee een schaalbare beveiligingsoplossing kunnen leveren aan Europese klanten.

Als onderdeel van een distributieovereenkomst levert Tech Data Endpoint Protection and Response van Malwarebytes, die bescherming biedt voor zowel Windows als Mac systemen. Organisaties hebben gemiddeld 191 dagen nodig om een cyberinbraak te detecteren, blijkt uit wereldwijd onderzoek van Ponemon Institute. Endpoint Protection and Response van Malwarebytes helpt deze tijd te verkorten door de frequentie van cyber threat scans inzichtelijk te maken.

'Monitoring, detectie en mitigatie vereenvoudigen'

"De intuïtieve cybersecurity oplossing van Malwarebytes vereenvoudigt monitoring, detectie en mitigatie op endpoints. Het integreert bestaande antivirusproducten en de hackersmentaliteit van het bedrijf geeft hun product een innovatieve voorsprong om bij te blijven met de continu veranderende cybersecurity dreigingen. We kijken ernaar uit het bereid van de oplossing van Malwarebytes te vergroten via onze channel partner community in Europa", aldus David Ellis (foto), vice president, Security and Mobility Solutions, Europe bij Tech Data.

Malwarebytes integreert meerdere beveiligingslagen met detectie- en response-functionaliteiten, wat helpt het inzicht in het dreigingslandschap voor een organisatie te vergroten. "Traditionele oplossingen identificeren dreigingen pas nadat deze zijn gedetecteerd, wat voor vertraging zorgt. Onze Endpoint Protection and Response detecteert en blokkeert dreigingen voordat deze bedrijven treffen, en levert kritieke features om te herstellen van een infectie. Ons partnership met Tech Data stelt onze channel partners en hun klanten toegang tot een kwalitatief goede beveiligingsoplossing die hun beveiliging vereenvoudigd."

De producten van Malwarebytes zijn in de loop van deze maand beschikbaar voor partners van Tech Data.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!