Witold Kepinski - 07 mei 2019

Dutch IT-channel live bij SAP SAPPHIRE NOW 2019

Dutch IT-channel live bij SAP SAPPHIRE NOW 2019 image

De redactie van Dutch IT-channel en Executive People is live aanwezig bij bij SAP SAPPHIRE NOW 2019 in Orlando, het event voor klanten en partners van SAP.

SAPPHIRE NOW wordt geopend met een keynote van SAP- topman Bill McDermott en enkele gastsprekers. Zij verkennen de nieuwe uitdagingen en kansen die zich voordoen in de belevingseconomie met Experience Management. Aanwezigen horen daar strategieën voor succes van toonaangevende SAP klanten.

Intelligent Enterprise

Om te slagen in de huidige alles veranderende digitale economie en een concurrentievoordeel te behalen, moeten bedrijven transformeren in Intelligent Enterprises, aldus SAP. Daarom zijn er sessies te bezoeken waarin wordt getoond hoe bedrijven en overheden intelligente technologieën en integratie toepassingen het beste kunnen gebruiken om doorbraken te bereiken. Er zijn onder andere cases van American Airlines, Bumble Bee, NHL en Topcon.

Experience Management en in-memory-technologie

Er is ook een keynote over de Intelligent Enterprise van Hasso Plattner, SAP medeoprichter en voorzitter van de SAP Raad van Commissarissen. Hij deelt details van hoe SAP klanten ontzorgt met een Intelligent Enterprise toepassingen. Deskundige gasten delen de nieuwste SAP- oplossingen en technologische innovaties en laten zien hoe Experience Management en in-memory-technologie de Intelligent Enterprise verbeteren.

Internet of Things

Interessante cases zijn er onder andere ook van Signify. Via een co-innovatiepartnerschap met SAP gebruikt Signify de technologie van Internet of Things om steden nieuwe diensten te bieden die bovenop de verlichtingsinfrastructuur kunnen worden gebouwd. Een van deze projecten resulteerde in een sociale-sentimentenanalyse-tool gebouwd op SAP Cloud Platform dat informatie verzamelt van social media kanalen. Steden, bedrijven en groepen voor structuuronderhoud hebben nu waardevolle informatie over hoe mensen zich voelen over een bepaald verlichtingssysteem - om licht te werpen op wat werkt en manieren om te streven naar voortdurende verbetering.

Sandra Bullock

Ook is er ruimte voor bekende Amerikanen die hun persoonlijke verhaal vertellen hoe zij een verschil maken met leiderschap, ervaring en impact. SAP- topman Bill McDermott spreekt in een exclusief interview met actrice, producent en filantroop Sandra Bullock. Zij bespreken hoe een ieder van ons kan streven de beste te zijn en een verschil te maken. Alicia Tillman, Global CMO van SAP, spreekt met supermodel en ondernemer Karlie Kloss.

Lady Gaga

SAP SAPPHIRE NOW 2019 wordt afgesloten met een concert van Lady Gaga in het Amway Center in Orlando.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!