Redactie - 21 februari 2020

Capestone breidt team uit met Vanessa Claessen als Sales Director IoT

Met de uitbreiding van Vanessa Claessen als Sales Director IoT bouwt Capestone / Comgate verder aan zijn ambitie om door te groeien tot één van de belangrijkste gespecialiseerde ondernemingen in 4G/5G & IoT oplossingen in Europa. Door uitbreiding van activiteiten en door nieuwe verkoopkanalen op te zetten wil het bedrijf zijn omzetaandeel van Iot oplossingen vergroten.

Met meer dan 15 jaar ervaring in commercie, management van innovatieve projecten en intelligente oplossingen is Claessen de juiste persoon voor het bouwen van langdurige klantrelaties op basis van partnership samenwerking. Zij heeft veel kennis van de mogelijkheden die Internet of Things binnen verschillende marktsegmenten kan bieden. Zo helpt zij resellers en klanten met advies in de opbouw van hun business case.

“Met mijn kennis en ervaring in het partnerkanaal en in de industrie, wil ik de channels gaan ondersteunen in de verkoop van IoT services. Bij zowel bestaande als nieuwe klanten. De IoT markt blijft groeien, is voortdurend in ontwikkeling en biedt enorm veel mogelijkheden voor ons en voor onze klanten. Ik kijk dan ook enorm uit naar de nieuwe samenwerkingen met klanten en partners om groei te realiseren”, aldus Vanessa Claessen.

Capestone en zusterbedrijf Comgate, dat connectiviteit voor IoT-oplossingen levert, groeide vorig jaar sterk in omzet en in aantal klanten. De technische expertise, marketing en logistieke ondersteuning van Capestone hielp klanten om het maximale uit een eindklantpropositie te halen. Begin dit jaar opende Capestone tevens een kantoor in Düsseldorf om beter de Duitse markt te kunnen bedienen.

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
BN en BW Anderswerken 15-05-2024 tm 31-05-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!