Redactie - 01 juli 2020

ARP Solutions organiseert vier webinars onder het mom van Beers & Bites

ARP Solutions organiseert vier webinars onder het mom van Beers & Bites image

ARP Solutions organiseert de komende weken vier webinars onder het mom van Beers & Bites. Een interessante, leerzame én laagdrempelige manier om ook in de vakantieperiode meer te weten te komen over relevante onderwerpen. Heb jij bijvoorbeeld vragen over onderwerpen zoals Endpoint Security, Intelligent Datacenter, Security Infrastructuur of Activity Based Working? Dan ben je bij de webinars van ARP Solutions aan het goede adres.

Lees hieronder welke webinars het bedrijf organiseert en wanneer ze plaatsvinden. Iedere webinar vindt tweemaal plaats. Ben je dus op vakantie? Dan is een alternatieve datum beschikbaar! Wie deelneemt aan twee of meer webinars ontvangt een 'Beers & Bites' pakket.

Hoe zorg je voor een waterdichte beveiliging van je endpoints?

9 juli & 25 aug | 14.00u – 15.00u

Bestaande anti-virus oplossingen zijn vaak verouderd en beschermen werkplekken binnen en buiten jouw bedrijfsomgeving niet voldoende. Hoe zorg je dan toch voor een waterdichte beveiliging van al je endpoints? Samen met Sjoerd de Jong van Sentinel One laat ARP Solutions je kennismaken met een endpoint protection platform dat jouw organisatie beschermt op basis van gedrag én inzicht biedt in de mogelijke gevolgen van een ransomware aanval.

Hoe integreer je jouw complete security infrastructuur op één platform?

16 juli & 27 aug | 14.00u – 15.00u

Security oplossingen zijn vaak op zichzelf staande oplossingen die nauwelijks met elkaar integreren. Zou het niet ideaal zijn om je gehele security omgeving vanuit één dashboard te kunnen beheren? Of het nou gaat om Next Generation Firewalls, Mail Security, Network Access Control of Endpoint Security. Samen met Stein Tiebosch en Mario Maas van Fortinet laat ARP Solutions zien hoe je verschillende networking en security oplossingen naadloos op elkaar aansluit en daarmee het complete security level van jouw organisatie verhoogt.

Hoe voorspelbaar is jouw datacenter?

14 juli & 3 sept | 14.00u – 15.00u

Bedrijfscontinuïteit die wordt onderbroken door plotselinge storingen in het datacenter. Komt jou dat ook bekend voor? Zonde, want dit kun je voorkomen met voorspellende analyses op basis van Artificial intelligence en Machine Learning. Ontdek tijdens het ARP IT Summer Café hoe je een intelligent én autonoom datacenter creëert. Samen met Rocky Makkinje van HPE vertelt ARP Solutions hoe je met behulp van proactief beheer downtime en trage applicaties voorkomt. Zo houd jij tijd over voor wat écht belangrijk is.

Hoe zorg je voor een ‘corona proof’ werkplek op kantoor?

15 juli & 1 sept | 14.00u – 15.00u

We gaan weer langzaamaan weer terug naar kantoor. Maar hoe ziet de werkplek er na deze bizarre tijd uit? Hoe zorg je ervoor dat er niet te veel mensen op kantoor zijn en dat alle werkplekken goed genoeg worden schoongemaakt? En hoe weten medewerkers zeker dat er een bureau voor hen beschikbaar is? Grote kans dat ook jouw werknemers rondlopen met deze vragen. Maar wat zijn de juiste antwoorden? Samen met Chris Wiegeraad van GoBright, laat ARP Solutions je tijdens het ARP IT Summer Café zien hoe je medewerkers van een ‘corona proof’ werkplek voorziet. Zo kan iedereen efficiënt én veilig aan de slag.

U kunt zich hier aanmelden voor één of meerdere van de Beers & Bites webinars.

Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!