Witold Kepinski - 22 november 2020

Comstor is Cisco distributeur van het jaar

Comstor, een van Cisco's distributeurs en onderdeel van Westcon-Comstor, heeft aangekondigd dat het vier Cisco Partner Summit Digital Global Awards heeft ontvangen, waarbij het erkend is als 'Distributor of the year'. Cisco maakte de winnaars bekend tijdens zijn jaarlijkse partnerconferentie, dat dit jaar digitaal werd gehouden.

De prijzen voor Cisco's distributeur van het jaar werden uitgereikt aan Comstor-teams in het VK, Nederland, Denemarken voor de regio Noord en het Midden-Oosten voor MEA (Midden-Oosten en Afrika).

De Cisco Partner Summit Digital Global Awards worden toegekend aan channel partners die zakelijke uitdagingen aangaan en mooie toepassingen bieden. De onderscheiding erkent Comstor als een best presterende partner en weerspiegelt zijn prestaties en de investeringen die het bedrijf heeft gedaan in zijn digitale tools en systemen om het in staat te stellen gelijke tred te houden met de snelle veranderingen in de industrie, aldus Cisco.

Willem de Haan (foto), Senior Vice President - Comstor: “Het is een eer om door Cisco erkend te worden voor al het harde werk dat we in ons bedrijf hebben gestoken, met een focus op innovatie en uitmuntendheid. Deze onderscheidingen zijn niet alleen een bewijs van onze toegewijde medewerkers, maar ook van de investeringen die we hebben gedaan om onze partners te ondersteunen. Dat we dit in een van de moeilijkste jaren voor de kanaalindustrie hebben bereikt, is een kwestie van grote trots, en een tijdige herinnering dat we onze partnerschappen binnen Comstor moeten vieren."

Oliver Tuszik, Senior Vice President, Global Partner Organization, Cisco: “Het doet me een groot genoegen deze partners zoals Comstor te erkennen die superieure prestaties blijven leveren en waarde voor onze klanten genereren. Het is een eer om Comstor deze prijzen uit te reiken en erkenning te geven rond de uitstekende prestatie van Comstor om klanten te helpen reageren op hun zakelijke uitdagingen."

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!