Witold Kepinski - 20 juli 2021

Canalys Forums 2021: inschrijven is nu mogelijk

Canalys Forums 2021: inschrijven is nu mogelijk image

Chrome Enterprise, Hewlett Packard Enterprise, HP, Lenovo, Nutanix en Trend Micro zullen de headliners zijn van de 2021 Canalys-forums. De belangrijkste leveranciers van cloud-, device-, infrastructuur- en cyberbeveiliging zullen later dit jaar verbinding maken met veel van 's werelds channel partners en distributeurs op de forums, die virtueel plaatsvinden in EMEA, APAC en LATAM. Andere sponsors zijn Acer, Citrix, DataCore, Eaton, Equinix, Fujitsu, Kaspersky, Schneider Electric, Veeam, Vertiv en WatchGuard. Dutch IT Channel is ook dit jaar weer media partner van het event.

De forums vinden plaats via een virtueel model, geleverd met behulp van eigen software die is ontwikkeld door Canalys-spin-off Canapii, een wereldwijd platform voor evenementenbeheer.

Registreer nu uw interesse voor de Canalys Forums 2021.

Terwijl de wereld blijft worstelen met door pandemie veroorzaakte turbulentie en beperkingen, fungeren de Canalys-evenementen als een centraal punt voor leveranciers en kanaalpartners om strategieën en investeringen voor de komende jaren te helpen versterken. Canalys VP Events Gemma Edwards: "De Canalys-forums onderscheiden zich door de mix van inzichten van Canalys-analisten en de ondersteuning van de toonaangevende distributeurs, hun partners en een verscheidenheid aan grote channel-toegewijde leveranciers. We zijn erg verheugd om aan te kondigen dat de sponsoring-slots op headline-niveau al zijn uitverkocht, wat het belang van de evenementen over de hele wereld aantoont.”

Canalys blijft digitaal innoveren, samen met de evenementenexperts van Canapii, om in 2021 nog een unieke virtuele ervaring te bieden. “We hebben veel verrassingen gepland voor al onze bezoekers - ideeën die zijn geformuleerd tijdens lockdowns en geïnspireerd door het beste van virtuele evenementen rond de wereld."

Een nieuw dergelijk initiatief zijn onze Platinum Partnerships, waarbij Canalys de beste regionale partners uitnodigt om hun specialistische kennis en meningen te delen om de leveranciersgemeenschap te onderwijzen. Deelnemende Platinum Partners zijn onder meer ATEA, Cancom, Computacenter, Insight, SCC en Softcat. Meer Platinum Partners voor EMEA, APAC en LATAM zullen te zijner tijd worden aangekondigd.

Edwards voegde toe: “We hebben naar feedback geluisterd en weten dat het enige wat de partnergemeenschap wil, is dat er naar ons geluisterd wordt! We vinden manieren om de stem van de partnergemeenschap luider te maken. Als 's werelds grootste onafhankelijke evenementenreeks hoeven we niet in slechts één richting te zenden - van leveranciers naar partners - en dat is hoe evenementen die eigendom zijn van leveranciers vaak werken. We hebben al toegewijde toppartners, naast enkele van 's werelds grootste distributeurs. Onze toewijding aan de industrie blijft. We moeten verbinding maken en samen verder komen. Het thema van het jaar is "Thrive", waardoor we ons allemaal kunnen concentreren op het leren van meer over hoe we kunnen floreren als zowel organisaties als individuen. Evenementthema's en discussies zullen ook proberen te benadrukken hoe we dit op duurzame manieren kunnen doen, in termen van het helpen van het milieu, maar ook kijken hoe we onze mensen, banen, klanten en partnerschappen kunnen ondersteunen."

 

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!