Wouter Hoeffnagel - 30 juli 2021

NVIDIA neemt deel aan het IGEL Ready Program

NVIDIA neemt deel aan het IGEL Ready Program image

NVIDIA treedt toe als deelnemer aan het IGEL Ready-programma van IGEL. IGEL Ready is een ecosysteem van leveranciers van hardware, software en randapparatuur die zijn getest en geschikt bevonden voor gebruik in combinatie met het IGEL OS.

Bedrijven maken momenteel plannen voor de terugkeer naar kantoor. Naar alle verwachting gaat hybride werken deel uitmaken van hun oplossing voor de lange termijn. Ondertussen hebben applicaties en besturingssystemen steeds meer verwerkingskracht nodig om voor een soepel een boeiende gebruikservaring te zorgen. De virtual GPU (vGPU)-technologie van NVIDIA brengt de verwerkingskracht van de graphics processing units (GPU’s) van NVIDIA van het datacenter naar virtuele workstations, desktops en applicaties.

Gebruikservaring verbeteren

“Het IGEL Ready-programma maakt het eenvoudig voor bedrijven om de gebruikservaring voor virtuele desktops en workspaces naar een hoger plan te brengen. Het stelt hen in staat om relevante nieuwe markten te bereiken en klantenservice van wereldformaat te bieden”, zegt Simon Clephan, vice president Strategic Alliances bij IGEL. “NVIDIA vormt een belangrijke spil binnen het ecosysteem van IGEL. Het voegt zich bij ons snel groeiende netwerk van meer dan honderd IGEL Ready-partners die zich toeleggen op de ontwikkeling van brancheleidende oplossingen voor end user computing.”

“Hybride werkplekken, virtuele samenwerking, de noodzaak van snelle toegang tot informatie en het toenemende gebruik van grafisch intensieve applicaties maken GPU’s relevanter dan ooit”, zegt Anne Hecht, senior director Product Marketing Enterprise Software Products bij NVIDIA. “We werken met IGEL samen om bedrijven te helpen aan krachtig presterende oplossingen die hun ontwerpers, technici en kantoorpersoneel een optimale gebruikservaring bieden.”

Het IGEL Ready-programma zorgt ervoor dat de applicaties van partners worden getest, gevalideerd en gedeeld, zodat hun klanten toegang hebben tot veilige en up-to-date software. Het ecosysteem van meer dan 100 technologiepartners helpt organisaties om compatibele apparaten en applicaties van partners te vinden in de klantgerichte IGEL Ready Showcase.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!