Wouter Hoeffnagel - 13 november 2021

T4Change is eerste Nederlandse IGEL-partner met IGEL Services-specialisatie

T4Change is eerste Nederlandse IGEL-partner met IGEL Services-specialisatie image

Expert Partner T4Change van IGEL, leverancier van een besturingssysteem voor cloudgebaseerde werkomgevingen, krijgt de IGEL Services Provider Specialization toegewezen. T4Change is een Nederlandse IT-dienstverlener die zich richt op de optimalisatie van technologische oplossingen voor klanten in een breed scala aan verticale markten. Het is de eerste Nederlandse partner van IGEL die deze specialisatie behaalde.

De IGEL Services Specialisatie ontstond in januari 2021 met de introductie van het IGEL Velocity-programma. Partners die voor deze specialisatie in aanmerking komen moeten zijn geregistreerd als deelnemer aan het IGEL Velocity-programma en beschikken over geldige IGEL Academy-certificeringen, zoals IGEL Certified Professional (ICP), IGEL Certified Sales Professional (ICSP) en de geavanceerde technische certificeringen IGEL Certified Engineer (ICE) en IGEL Certified Architect (ICA). Zij moeten daarnaast in staat zijn IGEL demo’s te ontwikkelen en presenteren, en klanten voorzien van draaiboeken en implementatiegidsen die voldoen aan de IGEL Deployment Guidelines en best practices.

Veilige, beheerbare en flexibele IT-oplossingen

“Als IGEL Velocity-partner op Expert Level heeft T4Change blijk gegeven van een enorme toewijding aan het uitbreiden en op peil houden van zijn activiteiten rond de oplossingen van IGEL”, zegt Balaji Subramanian, Global Channel Chief bij IGEL. “In deze kritieke tijden hebben klanten veilige, beheerbare en flexibele IT-oplossingen nodig om hun werknemers daadwerkelijk vanaf welke locatie dan ook te kunnen laten werken. De oplossingen van IGEL stellen organisaties in staat om het gebruik van digitale werkomgevingen te optimaliseren. Tel dit op bij de diensten en ondersteuning die onze partners aanbieden en je hebt een onverslaanbare combinatie.”

Subramanian: “Veel van onze klanten maken momenteel een digitale transformatie door. Zij hebben de hulp van onze partners nodig om voor de beoogde bedrijfsresultaten te zorgen, met inbegrip van nieuwe diensten en ondersteuning. Met deze gedachte in het achterhoofd hebben we de Services Specialization-certificering ontwikkeld. Deze bereid partners voor op het bieden van de aftersales-service en ondersteuning die onze gemeenschappelijke klanten nodig hebben voor een succesvol gebruik van onze producten en oplossingen. Dit leidt op zijn beurt tot meer verlengingen en herhalingsomzet voor zowel partners als IGEL.”

Nauwer samenwerken

Mike Cobussen, Managing Consultant bij T4Change: “We zijn enorm trots op deze opwaardering van onze partnerstatus. Ons voltallige team heeft een forse inspanning geleverd om dit mogelijk te maken. IGEL en T4Change werken al geruime tijd samen, en deze specialisatie is het bewijs van het succes van gekwalificeerde IGEL-diensten voor alle klanten. Met deze nieuwe specialisatie kan T4Change meer workspace-oplossingen aanbieden voor elke cloud met het IGEL OS, het geavanceerde besturingssysteem voor veilige, flexibele en softwaregebaseerde digitale werkomgevingen. T4Change ziet ernaar uit om nauwer samen te werken met IGEL om samen nog meer projecten binnen te slepen en de tevredenheid en het succes van onze klanten te waarborgen.”

“Partners die de IGEL Services Specialization behalen profiteren van voorkeurstoegang tot de demo-eenheden van IGEL, leads en doorverwijzingen voor diensten. Daarnaast komen ze in aanmerking voor support tickets, kortingen op abonnementen op de IGEL Academy en nog veel meer”, zegt Patrizia Fioretti, Vice President EMEA Channel Sales bij IGEL. “We feliciteren T4Change met het feit dat het als eerste Nederlandse IGEL-partner deze status heeft behaald.”

IGEL Velocity

IGEL Velocity helpt partners om nieuwe kansen te creëren om hun onderneming sneller en op winstgevende wijze te doen groeien. Hiertoe biedt het programma hen exclusieve toegang tot de middelen die nodig zijn voor het boeken van zakelijk succes. Dit zijn onder meer technische en verkooptraining via de IGEL Academy, dealregistratie, kortingen, market development funds (MDF’s) en andere programma’s die via IGEL Launchpad, het partnerportal van IGEL, worden aangeboden. Meer informatie is hier beschikbaar.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!