Witold Kepinski - 20 januari 2022

Arrow Electronics sluit pan-EMEA overeenkomst met AvePoint

Arrow Electronics sluit pan-EMEA overeenkomst met AvePoint image

Wereldwijde technologieleverancier Arrow Electronics kondigt een pan-EMEA-overeenkomst aan met AvePoint, aanbieder van geavanceerde SaaS- en gegevensbeheeroplossingen. Arrow gaat deze SaaS-oplossingen voor samenwerkingsbeveiliging aanbieden via zijn cloudmarktplaats en managementplatform ArrowSphere.

De oplossingen van AvePoint zijn ontworpen voor channelpartners zoals value added resellers (VAR's) en managed service providers (MSP's) om klanten te helpen bij het migreren, beheren en beschermen van hun samenwerkingssystemen, waaronder Microsoft 365, Google Workspace en Salesforce. Deze technologie helpt eindgebruikers om complexe uitdagingen op het gebied van transformatie, governance en compliance in de cloud het hoofd te bieden.

“De groei van digitale samenwerkingstools heeft de behoefte aan eenvoudig te implementeren, robuuste oplossingen voor gegevensbeheer versneld", zegt Alexis Brabant, vice president sales voor Arrow's enterprise computing solutions business in EMEA. “Bij Arrow zetten we ons in om onze klanten te helpen hun cloudactiviteiten te laten groeien en AvePoint biedt onze bestaande Microsoft-resellers en MSP’s een uitstekende manier om snel naadloze SaaS-oplossingen op enterprise-niveau te kopen en te implementeren.”

AvePoint stelt channelpartners in staat om hun ROI te maximaliseren door compliance te waarborgen, gegevensverlies te voorkomen en bedrijfscontinuïteit voor hun eindklanten mogelijk te maken. Onlangs ontving AvePoint Cloud Backup, een van de oplossingen voor de beveiliging van samenwerkingssystemen, de hoogst mogelijke scores in de Forrester New Wave: SaaS Application Data Protection, Q4 2021, op het gebied van Microsoft 365, Google Workspace en Salesforce back-up. Deze prestatie bevestigt opnieuw de beslissing van Arrow om AvePoint op te nemen in zijn cloudmarktplaats en managementplatform.

“Digitale bedreigingen zijn dramatisch toegenomen, en ondanks het feit dat we ons bewust zijn van onze nieuwe realiteit, zijn veel bedrijven nog steeds kwetsbaar”, zegt Jason Beal, senior vice president van global channel and partner ecosystems bij AvePoint. “We zien een grote kans om meer partners te helpen hun eindklanten te zowel te beschermen als te versterken met samenwerkingsbeveiligingstools, terwijl ze tegelijkertijd de economische kansen die voor hen liggen te realiseren, via onze nieuwe samenwerking met Arrow.”

Met een focus op wereldwijde uitbreiding, gaat AvePoint de relatie met Arrow benutten om via ArrowSphere in contact te komen met nieuwe channelpartners. ArrowSphere vereenvoudigt de operationele complexiteit van het leveren van hybride multi-cloudoplossingen en -diensten. Het platform omvat alle toonaangevende hyperscale-providers, evenals duizenden publieke en private IaaS-, PaaS-, SaaS- en cloudsoftware-oplossingen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!