Witold Kepinski - 16 maart 2022

Arrow Electronics werkt samen met Network as a Service leverancier Megaport

Arrow Electronics werkt samen met Network as a Service leverancier Megaport image

Wereldwijde technologieleverancier Arrow Electronics kondigt een EMEA-distributieovereenkomst aan met Network as a Service (NaaS)-leverancier Megaport. De overeenkomst maakt het private Software Defined Network-platform van Megaport beschikbaar voor bedrijven in de EMEA-regio die hun netwerken willen moderniseren en hun digitale transformatie willen versnellen.

Megaport biedt flexibele netwerkmogelijkheden die helpen de bedrijfskosten te verlagen en de marktintroductiesnelheid te verhogen in vergelijking met traditionele netwerkoplossingen. Het NaaS-platform biedt private, schaalbare, on-demand connectiviteit met de meest toonaangevende cloudserviceproviders die er zijn.

“Na beveiliging is cloudoptimalisatie een topprioriteit voor de CTO. Het hebben van de beste cloudverbindingen om de kosten te optimaliseren is bovendien een topprioriteit voor de meeste organisaties die een digitale transformatie doormaken”, zegt Alexis Brabant, vice-president sales van Arrow's enterprise computing solutions business in EMEA. “We zijn verheugd om met Megaport samen te werken en om hen te helpen hun relaties met channelpartners uit te breiden en te verdiepen.”

De samenwerking van Arrow en Megaport biedt:

Verbeterde netwerkprestaties met verminderde jitter en latency.
Lagere kosten voor uitgaand cloudverkeer (egress) naar cloud on-ramps in vergelijking met internettarieven.
Point-and-click netwerkvoorziening ter ondersteuning van interconnectie tussen filiaallocaties, datacenters, cloudproviders en IT-services zonder enige hardwarevereisten.
Realtime voorziening van virtuele netwerkinfrastructuur en interconnecties.
Veilige, private hybride cloud- en multicloud-verbindingen met meer dan 360 serviceproviders, meer dan 700 datacenters en meer dan 230 cloud-interconnectpunten.

“Door het toonaangevende NaaS-platform van Megaport in het portfolio van Arrow Electronics op te nemen, wordt het voor klanten van Arrow gemakkelijker om de netwerkconnectiviteit van hun klanten te moderniseren en om snelle toegang te bieden tot de belangrijkste cloudserviceproviders”, zegt Rodney Foreman, chief revenue officer bij Megaport. “Arrow’s wereldwijde schaal en bereik, gecombineerd met hun expertise in IT-oplossingen, maken hen de ideale keuze om ons te helpen onze aanwezigheid in EMEA te vergroten.”

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!