Witold Kepinski - 29 juni 2022

Uniserver is HPE GreenLake Partner of the Year 2022

Uniserver is HPE GreenLake Partner of the Year 2022 image

Tijdens de HPE Partner Growth Summit 2022 in Las Vegas heeft Uniserver de HPE GreenLake Partner of the Year 2022 award gewonnen! "Een geweldige waardering voor het werk waar we voor staan. We zijn trots op ons krachtige partnership met HPE, de hybride cloud implementaties die daaruit voortkomen en de gezamenlijke groei die we realiseren. Door samen te werken als één team creëren we extra waarde voor onze partners en hun eindklanten in de digitale transformatie", zo meldt Uniserver.

HPE Partner Growth Summit is onderdeel van HPE Discover 2022. Voor het eerst in twee jaar kon het event weer fysiek plaatsvinden in Las Vegas. Tijdens het event zijn partners uit heel Europa aanwezig. Zij worden hier ondergedompeld in de strategie van de HPE visie edge-to-cloud met als doel om de visie verder uit te dragen.

HPE Partner Growth Summit is ook de ideale gelegenheid voor het uitreiken van de HPE Partner Awards. Deze awards worden exclusief uitgereikt aan partners die een bijzondere bijdrage leveren. Zoals Uniserver dit jaar middels GreenLake.

Net als HPE geloven wij in de kracht van samenwerking en het ecosysteem. In onze strategische samenwerking en de inzet van GreenLake zijn wij dagdagelijks in staat om de beste diensten te leveren.

“Dagelijks werken wij met al onze collega’s hard aan het realiseren, leveren en onderhouden van de beste hybride cloud oplossingen voor onze partners en hun (eind)klanten.” vertelt Yannick de Lange, Managing Director, Uniserver. “Met HPE GreenLake zijn wij in staat om snel te acteren en ons hybride platform blijvend te accelereren. Het uitgereikt krijgen van deze Europese award is een kroon op het werk van al onze teams en de groei met onze partners in de afgelopen maanden.”

HPE blijft partner-ecosysteem prijzen
“Het is weer een eer om alle winnaars van de HPE Partner Awards te mogen prijzen, helemaal nu het partnerkanaal zich opnieuw heeft bewezen. We blijven aanpassen, transformeren en verder groeien”, aldus George Hope, Worldwide Head of Partner Sales, HPE. “Het partner-ecosystem blijft onze core business en de prijswinnaars van de Partner Awards hebben ook dit jaar hun succes aangetoond door samen te werken met HPE als één team. HPE blijft zich inzetten voor de beste ervaring en met de beste opportunities voor alle partners om samen te blijven groeien en successen te vieren.”

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!