Four IT

Four IT, "De IT-club waar je over 4 jaar nog steeds blij mee bent"

Creatieve IT-aanpakkers
​Vaak lees je op een ‘over ons’ pagina van een IT-club allerlei technische termen. Maar bij Four IT zijn wij wat nuchterder. We steken gewoon graag de handen uit de mouwen. Dat is toch ook wat je van een IT-partij verwacht?

Nu kunnen we je hier alles vertellen over onze aanpak..

of over onze slimme oplossingen. Maar we luisteren veel liever naar jouw vragen. En zijn daar juist kritisch op. Want zo maken we bij Four IT écht verschil. Door te luisteren, op te lossen en mee te denken. En samen met jou aan de slag te gaan en klaar te staan wanneer jij ons nodig hebt. Nu, maar ook de komende jaren zijn we één team met meerdere taken. We denken in oplossingen. Zowel op inhoud, als in processen. Ingewikkelde IT-vraagstukken? Opgelost. Strategieën voor de toekomst? Aangepakt. En loopt je laptop vast op Koningsdag? Ook dan staan we gewoon voor je klaar. Simpel toch?

We werken veel met ingewikkelde technologie..

maar jij blijft onze focus. Daardoor eindig je nooit op nummer vier, maar sta je altijd op het podium. Want hoewel we aanpakkers zijn, pakken we nóg liever door bij Four IT. Zo bouwen we aan een gelijkwaardige en eerlijke samenwerking voor de toekomst. En dat gaat verder dan werkende hardware. Wij denken mee vanaf je IT-ontwerp, maar zijn er ook voor je nadat de producten geleverd zijn. En met een oog op de toekomst en onze wereld, zorgen we er ook voor dat afgeschreven apparatuur goed terechtkomt. Of zelfs een nieuw leven krijgt. We doen liever niet te moeilijk. We werken eerder pragmatisch. Misschien komt dat door onze kijk op IT, misschien is dat gewoon wie we zijn. Daarom maken we het niet lastiger dan nodig, maar is Four IT gewoon wat je verwacht: een betrokken, creatieve en vertrouwde IT-partner. Die ontzorgt, oplost en aanpakt. Zo zijn én blijven we…

...de IT-club waar je over 4 jaar nog steeds blij mee bent.