Juniper Networks

Juniper Networks 
Vandaag de dag worden netwerken steeds belangrijker. Bij Juniper Networks geloven we dat de verbindingen die het netwerk mogelijk maakt, een ongekende stroom aan innovaties en ontdekkingen in gang zetten. Wij dagen niet alleen de status quo, maar ook onszelf uit. Onze oplossingen zorgen voor de verbindingen die er het meest toe doen - van onderwijs en gezondheidszorg tot veilig bankieren. Bij Juniper is ons doel netwerkervaringen te bieden die de manier waarop mensen met elkaar worden verbonden, werken en leven transformeren.

Het is tijd voor Experience-First Networking
Bij Juniper Networks staan onze klanten - de netwerkarchitecten, -bouwers en -beheerders – centraal in alles wat we doen, zodat hun klanten zo succesvol en productief mogelijk kunnen zijn. Wij bieden hoogwaardige oplossingen voor IT-netwerken, serviceproviders, cloudbeheerders en security en SaaS & software die zijn ontworpen op basis van eenvoud, veiligheid, openheid en schaalbaarheid. We innoveren op manieren die de wereld met elkaar verbindt, en onze klanten en partners sterker maken.

Een uitzonderlijke gebruikservaring is onze topprioriteit. Van Junos tot Apstra en van Paragon tot Mist AI, verleggen wij de grenzen op het gebied van voorspelbaarheid, programmeerbaarheid en automatisering. Onze producten en technologieën draaien op veel van 's werelds grootste en meest veeleisende netwerken, waardoor onze klanten waarde kunnen creëren en zakelijk succes kunnen versnellen in een continu veranderende wereldmarkt. Tot onze klanten behoren de 130 grootste serviceproviders ter wereld, de Fortune Global 100, honderden federale, staats- en lokale overheidsinstellingen en organisaties voor hoger onderwijs van over de hele wereld.

Als pure play, high-performance netwerkbedrijf bieden wij een breed productportfolio dat zich uitstrekt over routing, switching, security, applicatieversnelling, identity policy en controle en beheer. Onze producten zijn ontworpen om ongeëvenaarde prestaties, brede keuzemogelijkheden en echte flexibiliteit te bieden, terwijl de totale cost of ownership wordt verlaagd. Bovendien stimuleert Juniper Networks door middel van sterke industriële partnerschappen een breed ecosysteem van innovatie binnen het netwerk.

website