TSH

Niets geeft meer voldoening dan iets goeds te veranderen in iets geweldigs. Het ontketenen van het ware potentieel van reeds succesvolle ICT en MSP bedrijven is wat ons drijft en is de kern van ons bedrijf.

Hoe maak je van iets goeds, iets geweldigs?

Door de geheimen van onze eerdere zakelijke successen te ontrafelen, weten we hoe we elk ICT- of MSP-bedrijf sterker dan voorheen kunnen (her)positioneren. Zodat ze hun groei kunnen voortzetten en hun bedrijf kunnen uitbreiden met een solide en duidelijke focus.

Met bewezen concepten, knowhow, expertise, maar ook ervaring en financiële middelen bieden wij succesvolle ICT- en MSP-bedrijven de kans om hun ware potentieel te bereiken en te ontketenen. Wij ontwikkelen en leveren nieuwe vaardigheden om leiderschap te laten groeien, management te trainen, personeel op te leiden en nieuwe zakelijke perspectieven te (her)ontdekken.

Nieuwe zakelijke inzichten


Wij bieden echte ondernemers de kans om hun eigen bestaande bedrijfsconcept te vernieuwen. Door “Bright Minds” samen te brengen creëren we voor hen nieuwe, verhelderende zakelijke inzichten en kansen.

Wij moedigen samenwerking en ondernemerschap aan om onze onderlinge bedrijfsstrategie en Operational Excellence te stimuleren. Met best practices en de uitwisseling van knowhow, expertise en ervaring laten we niet alleen onze bedrijven groeien, maar ook het talent en de vaardigheden van alle betrokkenen. Of het nu gaat om leiderschap, (nieuwe) technologie, marketing, operations, human resources of finance, op alle gebieden zijn wij er om hen te ondersteunen bij de succesvolle ontwikkeling van hun bedrijf.

Waar wij ons bezighouden met alle bijzaken, kunnen zij zich richten op wat belangrijk is om te focussen op hun Customer Intimacy en daarmee hun algehele resultaten te verbeteren.

We investeren niet.
We nemen deel.

Groei is geen doel op zich, we investeren niet zomaar in een bedrijf. Hoe succesvol ook, je moet bij ons passen. Als bedrijf en als persoon/ondernemer. Naast cijfers is daarom het DNA van een bedrijf net zo belangrijk.

We hebben een toch al uitzonderlijke verzameling van uitstekende ICT-bedrijven en Managed Services Providers weten te verbinden en te verenigen. Solide bedrijven met een ongekend mooie toekomst en zakelijk perspectief. Bedrijven, maar ook mensen die echte waarde toevoegen en creëren voor hun klanten. Relevant voor hun markt(en), met de potentie om te groeien en een leidende marktpositie te veroveren.