Martijn Kregting - 03 augustus 2021

Nutanix voert veranderingen door in senior leiderschapsteam EMEA

Nutanix voert veranderingen door in senior leiderschapsteam EMEA image

Nutanix, aanbieder van hybride multicloud computing, voert een aantal organisatorische veranderingen door in zijn senior leiderschapsteam in EMEA. Zo zal Sammy Zoghlami zal zijn rol als Senior Vice President of Sales voor de EMEA-regio hervatten. Hij zal leiding geven aan verkoop en klantenondersteuning, strategische bedrijfsontwikkeling en -strategie, het beheer van de kantoren en operationele teams van Nutanix in elk EMEA-land, evenals de partnerschappen, allianties en kanaalactiviteiten van het bedrijf.

Verder wordt Andrew Brinded Worldwide Sales Chief Operating Officer, een functie die Dave Gwyn bekleedde voordat hij overstapte naar SVP van Global Customer Success en Inside Sales. Brinded wordt verantwoordelijk voor het bevorderen van de strategische agenda van Nutanix, het aansturen van de implementatie van de belangrijkste iNutanix-nitiatieven en toezicht houden op administratieve en operationele activiteiten ter ondersteuning van de organisatorische prioriteiten.

Promoties bij sales

De organisatorische veranderingen omvatten verder de promotie van twee topmanagers in de Sales Operations-organisatie van Nutanix. Jake Hofwegen, die VP, Worldwide Sales Operations was, is nu SVP, Worldwide Sales Operations. Hofwegen kwam in juli 2020 bij Nutanix en heeft een cruciale rol gespeeld bij het leiden van de vernieuwing van zijn Sales Operations-functie en het ontwerpen van zijn abonnementsstrategie. Hij zal een meer strategische leiderschapsrol blijven spelen om de uitbreiding van Nutanix' ACV-model en Renewals-activiteiten te ondersteunen.

Daarnaast is Davud Hasan, tot nu toe Senior Director, Worldwide Deal Support en Order Management, gepromoveerd tot Vice President van Worldwide Deal Support en Order Management. Hasan leidt een wereldwijd team dat verantwoordelijk is voor Deal Desk, Order Management en de Bid Desk.

'Nieuwe kansen maximaliseren'

Chris Kaddaras, Chief Revenue Officer, stelt dat Sammy Zoghlami naar Nutanix terugkeert op een moment dat het bedrijf nog meer interesse geniet van zowel klanten als partners. “Met zijn vaardigheden is hij goed geplaatst om dit en alle nieuwe kansen te helpen maximaliseren, aangezien hij al een integrale rol heeft gespeeld in de groei van het bedrijf in Europa. Ik wil ook Andrew, Jake en Davud feliciteren met hun nieuwe rollen en ik kijk ernaar uit om hen met succes hun vaardigheden, ervaring en talent voor hen te zien toepassen, zowel nu als in de toekomst.”

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!