Witold Kepinski - 25 januari 2023

Matthias Meijer wordt Director Sales, Marketing & Partners bij Visma | Raet

Matthias Meijer wordt Director Sales, Marketing & Partners bij Visma | Raet image

Matthias Meijer (60) is benoemd tot Director Sales, Marketing & Partners bij HR-dienstverlener Visma | Raet. Meijer zal zich bezighouden om een duurzame en winstgevende groei te realiseren samen met zijn teams: sales, marketing, partners, wet- & regelgeving en sales operations. Daarnaast maakt Meijer onderdeel uit van het leiderschapsteam. In zijn nieuwe rol zal hij dan ook bijdragen aan de ambitie van Visma | Raet om leidend HR-dienstverlener van Nederland te zijn en blijven. 

Meijer heeft ruim 25 jaar ervaring in de software branche, zowel op het gebied van management, sales als consultancy. Na verschillende managementrollen, bij onder meer e-Spirit, TIBCO Software en Visionplanner was hij in zijn vorige rol als Director Enterprise Sales bij AvePoint verantwoordelijk voor enterprise sales in België, Nederland en Scandinavië. In deze rol werkte hij veel samen met universiteiten en overheden om het datamanagement bij deze organisaties te optimaliseren en de risico’s van ransomware en het delen van data te minimaliseren.

Met zijn kennis en ervaring zal Meijer in zijn nieuwe rol het HR-leven van nieuwe klanten van Visma | Raet makkelijker maken door hen optimaal te laten profiteren van moderne HR- en payroll software. Met de overstap naar Visma | Raet volgt Matthias Meijer Sander Odijk op. Odijk is sinds december 2022 aangesteld als Managing Director bij zusterbedrijf Visma Connect.

Meijer over zijn nieuwe functie: “Ik kijk er naar uit om de commerciële activiteiten van Visma | Raet verder te versterken op zowel het gebied van sales als marketing. Daarnaast wil ik graag het partnernetwerk uitbreiden en de relatie met huidige partners intensiveren. Daar verwacht ik veel van. Uiteraard met als doel de positie van Visma | Raet te verstevigen en te verbeteren.” 

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!