Martijn Kregting - 27 maart 2023

Workday benoemt Rani Johnson tot Chief Information Officer

Workday benoemt Rani Johnson tot Chief Information Officer image

Workday, leverancier van enterprise cloud-applicaties voor finance en human resources, heeft Rani Johnson tot chief information officer (CIO) benoemd. In deze functie wordt Johnson verantwoordelijk voor de wereldwijde IT-organisatie van het bedrijf, inclusief interne implementatietrajecten van Workday-producten, go-to-market-applicaties en alle andere IT-systemen die bedrijfsbreed worden ingezet.

Johnson heeft ruim 25 jaar ervaring in diverse technologierollen, sectoren en organisaties. Zij brengt volgens Workday een bewezen track record met zich mee in het stimuleren van het gebruik van bedrijfsapplicaties en het verhogen van de efficiëntie binnen organisaties. In haar vorige functie was ze CIO bij de Cloud Software Group. Daarvoor werkte ze als CIO bij TIBCO, SolarWinds en de Lower Colorado River Authority.

De carrière van Johnson begon bij het NASA Johnson Space Center. Daar maakte ze deel uit van een team dat code implementeerde bij het internationale ruimtestation ISS. Ze stond in de Top 100 Women in Technology van Technology Magazine en haalde de Top Ten Blacks in Tech in Tech van het Austin Black Business Journal.

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!