Witold Kepinski - 25 september 2023

Michael Maas wordt SVP Sales Sprinklr Europa

Sprinklr, aanbieder van een unified customer experience management (Unified-CXM) platform voor moderne ondernemingen, heeft de benoeming aangekondigd van Michael Maas om de verkoop van Sprinklr in Europa te leiden als Senior Vice President (SVP) Sales. Maas verliet onlangs ServiceNow.

Michael Maas wordt SVP Sales Sprinklr Europa image

Maas rapporteert aan Chief Revenue Officer Paul Ohls en zal zich concentreren op de groei van nieuwe logo-activiteiten door directe verkoop, het versnellen van bestaande kansen bij Europese topmerken en het uitbreiden van het onlangs opnieuw gelanceerde, verenigde partnerprogramma .

“De toekomst van Sprinklr ziet er rooskleurig uit en we zijn nog maar net begonnen”, zegt Ragy Thomas, oprichter en CEO van Sprinklr. “We hebben een compromisloze, door AI aangedreven, uniforme aanpak ontwikkeld voor betere klantervaringen voor 's werelds toonaangevende zakelijke merken. We trekken nu talent van het hoogste niveau aan om duurzame groei te stimuleren en ons strategische plan uit te voeren.”

Voorheen was Maas Vice President voor EMEA Noord bij ServiceNow, waar hij leiding gaf aan de robuuste groei in zowel directe als kanaalverkoop voor de Benelux en Scandinavië, het Verenigd Koninkrijk en Ierland en Centraal-Europa. De 25-jarige carrière van de heer Maas omvat leiderschapsrollen bij organisaties als VERITAS, Symantec, EMC, Good Technology en BlackBerry.

“Europa is een belangrijke strategische groeimarkt voor Sprinklr. Zoals we tijdens onze recente winstoproep hebben aangekondigd, winnen we transformationele deals in de regio, vooral met ons Sprinklr Service-product”, voegt Thomas toe.“We kijken ernaar uit om met Michael samen te werken om op dit momentum voort te bouwen terwijl we de bestaande CCaaS-markt blijven ontwrichten.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!