Witold Kepinski - 10 december 2023

Payconiq International kondigt wisseling van CEO aan

Payconiq International, een wereldwijde technologieleverancier die account-to-account betalingstechnologieën ontwikkelt, kondigt het vertrek aan van Guido Vermeent, voormalig Chief Executive Officer, met ingang van 31 oktober 2023. Stijn Van Brussel, voormalig Chief Operating Officer, zal de functie van CEO op zich nemen met ingang van 1 november 2023.

Payconiq International kondigt wisseling van CEO aan image

Guido Vermeent verlaat Payconiq International na zes succesvolle dienstjaren, waarin hij belangrijke bijdragen heeft geleverd aan de groei en ontwikkeling van de organisatie. Onder zijn leiding heeft Payconiq International opmerkelijke mijlpalen bereikt en haar positie als toonaangevende speler in de betalingsindustrie verstevigd, wat resulteerde in de overname van het bedrijf door EPI.

Namens de Raad van Commissarissen sprak Roel Huisman, voorzitter, zijn dank uit aan Guido voor zijn uitzonderlijke leiderschap en toewijding door de jaren heen: "Ik wens Guido veel succes in zijn toekomstige inspanningen en voldoening in zijn volgende hoofdstuk van zijn carrière."

Terwijl Payconiq International overgaat naar een nieuw hoofdstuk terwijl het wordt overgenomen door EPI Company, zal Stijn Van Brussel de CEO rol van Payconiq's Internationale entiteit op zich nemen. Met zijn uitgebreide expertise in operationeel management en strategisch leiderschap is hij goed gepositioneerd om de strategische initiatieven van het bedrijf aan te sturen. De organisatorische verschuiving komt in het kielzog van de recente overname van Payconiq International door EPI Company."

Foto: links Guido Vermeent, rechts Stijn van Brussel

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!