Redactie - 05 november 2019

Netherlands Pavilion toont innovaties tijdens Mobile World Congress

Netherlands Pavilion is de thuisbasis en het lanceerplatform voor alle Nederlandse bezoekers van het Mobile World Congress dat van 24-27 februari 2020 in Barcelona gaat plaatsvinden. Er zullen verschillende technologiebedrijven worden gehost, evenals een fantastische mix van publieke en private partners. Dutch IT-channel hoofdredacteur Witold Kepinski sprak hierover in een video update tijdens een event bij The Hague Tech met Karel Helsen. Hij is chef d’equipe en vertelt wat de mogelijkheden zijn als bedrijven en overheden mee willen doen met dit project. 

Met meer dan 100.000 bezoekers per jaar gaat Mobile World Congress vooral over het ontmoeten van partners, het smeden van nieuwe verbindingen en het creëren van zakelijke kansen. Het Netherlands Pavilion is er om het Nederlandse bedrijfsleven te helpen hun bedrijfsdoelstellingen voor Mobile World Congress te bereiken.

Enterprise Summit is verantwoordelijk voor de organisatie van Netherlands Pavilion in samenwerking met de Nederlandse overheid, Den Haag InnovationQuarter, The Hague Security Delta en toonaangevende Nederlandse organisaties die allemaal bijdragen aan de innovatieve ontwikkeling van een bloeiend ecosysteem binnen de communicatie-industrie.

Enterprise Summit verenigt alle partijen vóór, tijdens en na de MWC Barcelona 2020.

Meer informatie 

Commvault BW 30-05 tm 07-06-2023 SLTN Vierkant
ALSO CTV BW 30-05-2023 t/m 06-03-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!